Arhiv

ISKALNIK

SEKCIJE

Označi vse Odznači vse
Od: Do:
Način iskanja:
Iskane besede:
Slovenija Svet
Evropska unija Evropske volitve
Gospodarstvo Kultura
Šport Črna kronika
Zdravje Okolje
Znanost in tehnologija Ture avanture
Zabava Pregled tedna
Arhiv novic
Mladi slovenski košarkarji nič več med elito Slovenska košarkarska reprezentanca do 20 let je s porazom z Italijo (52:69) osvojila 14. mesto in je tako izpadla iz elitne divizije.
Metaldays: trije odri, več kot 100 nastopajočih in na tisoče oboževalcev Na Sotočju v Tolminu se začenjajo glasbene počitnice MetalDays, v tednu dni se bo na treh odrih zvrstilo več kot 110 nastopajočih, med njimi Marilyn Manson, Amon Amarth, Opeth, Doro, Iced Earth, ...
Nogomet, 2. krog Prve lige TS: Domžale - Celje 0:0 Danes se s še dvema obračunoma zaključuje drugi krog Prve lige TS. Od 18.00 se merijo Domžale in Celje. Trenutni izid je 0:0.
Od resničnih samurajev do Valvasorjevih predhodnikov ali s katero knjigo krajšati poletne dni Prehod iz julijskih v avgustovske poletne dni so domače knjižne založbe pospremile z izdajami japonskega pisatelja Shusakuja Enda, slovenskih avtorjev Florjana Lipuša in Monike Deželak Trojar ter ...
Arabska liga obtožila Izrael, da se igra z ognjem Arabska liga je obtožila Izrael, da se z novimi varnostnimi ukrepi na Tempeljskem griču v Jeruzalemu "igra z ognjem".
Filmska recenzija: Bravo! Odkar se je ob izteku 50. let dvignil in v takratno zaspano obalo pokrajine filma silovito treščil francoski novi val, se je v diskurzu o filmski ustvarjalnosti udomačila podoba tega vodnega fenomena.
Harryju in Williamu na duši še vedno leži zadnji telefonski pogovor z Diano Britanska princa William in Harry sta dvajset let po Dianini smrti razkrila, da sta z mamo govorila na dan njene smrti, telefonski pogovor pa ju še vedno teži, saj je bil (pre)kratek.
"Avtokratski" Macron v mesecu dni ob 10 odstotkov podpore Priljubljenost francoskega predsednika Emmanuela Macrona je v mesecu dni, odkar se je povzpel na oblast, padla za 10 odstotnih točk.
Veliko priznanje za konec - Lahm nogometaš leta v Nemčiji Phillip Lahm je ob koncu kariere prejel še eno laskavo priznanje - postal je nogometaš leta v Nemčiji.
Foto: Alpski rogovi zadoneli po švicarskem Nendazu Švicarska vasica Nendaz gosti tradicionalni festival alpskega roga, v treh dneh se je na festivalu zvrstilo več kot 180 izvajalcev, ki so privabili še več turistov.
Mogoče močnejše nevihte, v Istri neurja temperaturo znižala za 10 stopinj Celzija Arso napoveduje, da se močnejše nevihte danes lahko pojavijo zlasti na severu in vzhodu Slovenije, v ponedeljek pa bo možnost krajevnih neurij povečana po vsej državi.
Po Trentu v Italiji straši rjavi medved V bližini jezera Lamar v italijanski pokrajini Trento je rjavi medved v soboto zvečer napadel 69-letnega sprehajalca s psom.
Gajser na Češkem zmagi dodal še četrto mesto, skupno tretji Tim Gajser je v Loketu na Češkem na tekmi za svetovno prvenstvo razreda MXGP z zmago in četrtim mestom zasedel skupno tretje mesto in dobil potrditev, da se vrača v šampionsko formo.
Petje Svetovnega zbora mladih z dvema slovenskima pevcema bo odzvanjalo v filharmoniji V sklopu turneje po Madžarski, Srbiji, Hrvaški in Sloveniji bo Svetovni zbor mladih (World Youth Choir), ki ga letos sestavlja 59 pevcev iz 34 držav z vsega sveta, po koncertu v Kopru drevi prepeval ...
Voditeljice in novinarke BBC-ja zahtevajo takojšnjo odpravo plačne neenakosti Vodilne voditeljice in novinarke britanske medijske mreže BBC so v pismu, ki ga je podpisalo okoli 40 zaposlenih na BBC-ju, zahtevale takojšnje ukrepanje za odpravo plačne neenakosti glede na spol.
Čebelarji spodbujajo setev sončnic Čebelarska zveza spodbuja slovensko javnost, naj poseje čim več sončnic. Te so koristna paša za čebele in druge opraševalce, so okras domačih vrtov in vsestransko koristne.
Foto: Pred oltar v obleki iz toaletnega papirja Manhattan vsako leto gosti nenavadno modno revijo, na kateri oblikovalci predstavijo poročne obleke, narejene iz toaletnega papirja.
Medvedek Pu zaradi podobnosti s kitajskim predsednikom v nemilosti tamkajšnjega spleta Da svet ni pravičen, je na svojem kožuhu občutil tudi medvedek Pu, saj je na Kitajskem v zadnjem času padel v precejšnjo nemilost, ki se kaže v cenzuri na spletu, zgodba pa ima najverjetneje ...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo