Črna kronika
slice
Fotoreportaža z opustošenega prizorišča požara v Zalogu
Gašenje traja od četrtka, 23. julij 2017 ob 18:03 Gasilci se ukvarjajo še s tlečo petino obrata Ekosistemov v Zalogu, ki naj bi jo pogasili do večera, v ponedeljek pa bodo delo začeli kriminalisti.
21
Pri Žužemberku umrl 21-letni motorist
22. julij 2017 ob 20:06 S Policijske uprave Novo mesto poročajo o prometni nesreči s smrtnim izidom. Zaradi hudih poškodb je umrl motorist.
Župan Straže: Lokalna skupnost si želi, da obrata na tej lokaciji ne bi bilo več
51
22. julij 2017 ob 17:12 V podružnici podjetja Ekosistemi v Zalogu v občini Straža še gasijo požar, ki je izbruhnil v četrtek. Okoliškim prebivalcem priporočajo, naj ne jedo sajastega sadja in zelenjave.
Sodba očetu koroških dečkov za uboj razveljavljena
22. julij 2017 ob 14:55 Celjsko višje sodišče je razveljavilo sodbo Romeu Bajdetu zaradi umora partnerice Lidije Škratek. Zadevo je vrnilo v ponovno sojenje na prvo stopnjo. Postopek se bo začel 21. septembra.
Požar pri Novem mestu pod nadzorom
95
20. julij 2017 ob 21:08 Gasilcem je požar v podružnici za predelavo odpadkov podjetja Ekosistemi v Zalogu pri Novem mestu uspelo omejiti znotraj obrata.
Policisti opravljajo hišne preiskave, povezane s Heliosom Ljubljanski kriminalisti na območju Domžal opravljajo več hišnih preiskav, povezanih s Heliosom, tudi na sedežu omenjene družbe, zaradi sumov kaznivih dejanj s področja gospodarskega kriminala.
35
V Mariboru neprimerno skandiranje in poškodovano vozilo gostujočih navijačev Sredino povratno kvalifikacijsko tekmo za preboj v Ligo prvakov med Mariborom in Zrinjskim so začinili tudi navijači.
119
Huda prometna nesreča na trzinski obvoznici zaradi vožnje v napačno smer Pri bencinskem servisu na trzinski obvoznici se je zgodila huda prometna nesreča. Umrla je sopotnica v vozilu, štiri poškodovance pa so odpeljali v UKC Ljubljana.
Nasilneža s Facebooka se izgovarjata na pijanost in zmanjšano zavedanje Začela se je glavna obravnava v sojenju Alešu Olovcu in Martinu Kovaču, ki ju obtožnica bremeni umora 26-letnika, napad pa sta prenašala tudi prek družbenega omrežja.
Na Ravnah na Koroškem nepridiprav iz trgovine izmaknil 70 telefonov V poslovni stavbi na Ravnah na Koroškem je nepridiprav v soboto vlomil v trgovino in si prilastil okoli 70 mobilnih telefonov.
9
Pri Krškem umrl 48-letni motorist Na cesti med Smednikom in Drnovim pri Krškem je okoli 16. ure 48-letni motorist iz Novega mesta v ovinku izgubil oblast nad motorjem, zapeljal s ceste na travnik, kjer je padel in nato umrl zaradi ...
Velenjsko okrajno sodišče ni ugodilo Janezu Janši Ok rajno sodišče v Velenju je v tožbi novinarke TV Slovenija Eugenije Carl zaradi spornega tvita predsednika SDS-a Janeza Janše temu zavrnilo predlog za vrnitev v prejšnje stanje, ker poštarjema ni ...
127
Bo razrešitev Gašparja Gašparja Mišiča Luko Koper stala več kot 130.000 evrov? Razrešitev Gašparja Gašparja Mišiča z mesta predsednika uprave bi Luko Koper lahko stala nekaj več kot 130.000 evrov, je poročal Radio Slovenija.
41
Sodišče bo Bavčarjevo prošnjo za odlog zapora obravnavalo po počitnicah Ljubljansko okrožno sodišče zaradi procesnih ovir pred začetkom sodnih počitnic še ni odločilo o prošnji Igorja Bavčarja za odlog prestajanja kazni.
116
Pred vzponom v gore je treba preveriti vreme, pot in opremo Ob preteklih nekaj koncih tedna se je v gorah zgodilo kar nekaj nesreč, zato policisti pozivajo planince k premišljenim odločitvam in previdnosti.
11

Kazalo