Črna kronika
slice
18-letnik streljal na moškega, ki se je vračal iz igralnice
Oborožen rop, 20. november 2017 ob 13:52 Policisti so prijeli 18- in 22-letnika, ki sta osumljena, da sta 8. novembra na ulici Cesta španskih borcev v Ljubljani oropala moškega, ki je predtem v igralnici priigral večjo vsoto denarja.
12
V nesreči na štajerski avtocesti umrla 36-letna voznica
20. november 2017 ob 11:46 Na štajerski avtocesti se je okoli 9. ure v bližini cestninske postaje Vransko proti Celju zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla 36-letna voznica osebnega vozila.
V erotičnomasažnem salonu v Mariboru izkoriščali dekleta iz 11 držav
56
17. november 2017 ob 17:17 Na podlagi akcije, v okviru katere so kriminalisti pred dnevi izvedli vrsto hišnih preiskav na širšem območju Maribora, je bilo identificiranih 56 žrtev trgovine z ljudmi.
Romun prevažal 13 tujcev, Hrvat pa 30
11
17. november 2017 ob 16:23 Ljutomerski policisti so v kombiju hrvaškega državljana odkrili 30 tujcev, kar je že drugi odkriti primer nezakonitega prevoza tujcev v tem tednu.
Delavca zasula večja količina gradbenega materiala
16. november 2017 ob 14:02 Pri razdiranju opaža v kleti novogradnje stanovanjske hiše se je podrla stena, večja količina gradbenega materiala pa je zasula 34-letnega delavca, ki je zato umrl.
Umrl delavec, ki ga je zasula zemlja Okoli 12. ure so bili policisti PU Murska Sobota obveščeni, da se je na gradbišču v Železnih Dverih na delavca vsula zemlja.
V Potočah avtomobil povozil pešca, ta je v bolnišnici umrl Na magistralni cesti Ajdovščina-Nova Gorica se je v Potočah nekaj minut po 18. uri zgodila prometna nesreča, za posledicami katere je pozneje umrl 69-letni moški.
Središče ob Dravi: V požaru umrla 84-letna ženska V stanovanjski hiši v Središču ob Dravi je dopoldne izbruhnil požar, gasilci, ki so ga pogasili, pa so v hiši našli mrtvo 84-letno žensko.
Na Visokem usoden padec s strehe, v Loki v Tuhinju podiranje dreves Na Visokem v občini Ig je krajan pri delu na strehi padel z nje in se tako hudo poškodoval, da ga gasilci z oživljanjem niso mogli rešiti.
Romana Pajenk ovadena zaradi krivega pričanja, lagala naj bi preiskovalni komisiji Policija je na specializirano državno tožilstvo podala kazensko ovadbo zoper nekdanjo predsednico uprave Probanke Romano Pajenk zaradi suma krivega pričanja.
73
Mirku Krašovcu bodo morali v zadevi Betnava soditi že tretjič Vrhovno sodišče v Ljubljani je razveljavilo obsodilno sodbo nekdanjemu ekonomu mariborske nadškofije Mirku Krašovcu zaradi kršitve zakona o kazenskem postopku, v sodbi pa naj tudi ne bi bili jasni ...
18
Igor Lah, eden najbogatejših Slovencev, bo moral pred sodišče Obtožnica proti enemu najbogatejših Slovencev Igorju Lahu je pravnomočna. Lah bo na zatožno klop sedel zaradi očitkov oškodovanja upnikov, pranja denarja in ponarejanja ter uničenja poslovnih listin.
47
Štajerska avtocesta ponoči zaprta zaradi gorečega tovornjaka Ponoči je na štajerski avtocesti od Slovenske Bistrice proti Tepanju v celoti zgorelo tovorno vozilo. Zaradi požara je bila avtocesta več ur zaprta. Poškodovan ni bil nihče.
4
Cekuta naj bi zaprosil za azil v Bosni in Hercegovini Po neuradnih informacijah naj bi pravnomočno obsojeni slikar Jure Cekuta zaprosil za politični azil v Bosni in Hercegovini. Predtem je zaprosil za odlog prestajanja kazni zaradi slabega zdravja.
77
25-letnemu Ptujčanu zasegli več kot tri kilograme mamil Policisti so na Ptuju ustavili 25-letnega Ptujčana, ki je imel pri sebi konopljo. Ko so naslednji dan pri njem doma opravili hišno preiskavo, so našli še več kot tri kilograme prepovedanega mamila.
31

Kazalo