Kitajski horoskop
18.-24. 9. 2017
     
link

Četrtek je najugodnejši dan, sicer pa vam bo izredno težko čakati tako dolgo. Posebno če gre za rezultate nekega delovnega projekta ali izpita. Radi bi vedeli, pri čem ste, da bi se čim prej lahko usmerili na kaj novega. Tudi v ljubezni je nekaj nejasnosti, partner vam tokrat prepušča odločitev in pobudo, kar vas bo sprva nekoliko zmedlo, saj se vam v takih situacijah po navadi odpira ogromno možnosti, ne veste pa, katero naj bi si izbrali.

  link

Naj vam ni pretežko prevzeti vajeti, posebno v ponedeljek in petek. Z denarjem imate srečno roko, pa tudi pri poslih lahko imate vodilno besedo. Sicer pa si morate priznati, da v vsem tem vrtincu ni dovolj ljubezni in strasti. Tudi zato, ker ste prehitro zavrnili obetavno priložnost, zdaj pa se morate tudi sami potruditi in pokazati nekaj več, do vsega pa prihaja v trenutku, ko boste najbolj zamorjeni.

  link

Vsaj do torka vas nič pretirano ne navduši. Če že ne čutite strasti, potem vam je vse zaman in se nikakor ne morete prepričati, da se potrudite. Nekaj nedorečenosti sicer lahko rešite le z neposrednim pogovorom, če boste dovolj odločni. Obrestovalo se bo, ker se bo takoj začelo urejati, celo pri zadevi, glede katere niste pričakovali čudežev. Sobota bo prav tako zanimiva.

  link

Predolgo čakate na neki odgovor. Nikakor se ne morete umiriti in sprostiti, vse se vas bo pregloboko dotaknilo. Proti koncu tedna bo nekaj ljubezenskih nesoglasij. Radi bi se ukvarjali z nečim, česar draga oseba ali sorodnik ne odobrava, zato bo med vama kar nekaj trenj. Potrudite se razložiti, da gre za nekaj, kar vam je izredno pomembno, zatem pa, če bo treba, pokažite več samostojnosti.

 
     
link

Poskusite nekako razporediti moči in materialna sredstva, saj bi se v nasprotnem primeru pretirano izčrpali. Ne dovolite si, da bi ponavljali napake. Najpozneje ob prehodu v drugo polovico tedna si omislite nekoliko drugačen urnik. Posrečilo se vam bo nekaj, kar zadeva pogajanja ali izpite. Le v ljubezenskih odnosih ste še vedno nekoliko muhasti, čeprav vas v četrtek in soboto vseeno spremljajo srečne okoliščine. Varujte se pred prehladi.

  link

Nekaj težav bo, predvsem zato, ker nenehno spreminjate počutje in odločitve. Po navadi se dolgo držite ene in iste smeri, tokrat pa je vse drugače in še sami sebe presenečate. V ponedeljek se vam bo sicer marsikaj posrečilo, potem pa bo mogočih nekaj več napetosti, te bodo dosegle svoj vrhunec v sredo, ko bi morali popaziti, posebno v službi. Potem vam bo nekoliko lažje. Konec tedna prinaša zanimiv pogovor in rešitev.

  link

Zdravje vam nekoliko nagaja, zaradi tega se nikakor ne morete zbrati na tisto, kar je najtežje. Ne jezite se po nepotrebnem, temveč le naredite nov načrt dejavnosti. Poskrbite za materialno plat zadeve, le to je nujno, ostalo pa lahko počaka. V torek ali v soboto lahko popravite ljubezenske napake. Glavno vlogo bo odigrala izredno dinamična oseba, ki jo nekako občudujete.

  link

Naenkrat nočete preveč sprememb. Zadeve vam ustrezajo take, kot so. Precej zaposleni boste, z edino željo, da se uveljavite na izredno zahtevnem področju in se naučite morebitnih bližnjic ter olajšav. V torek in petek vas bodo vseeno predramili dogodki, ob katerih ne morete ostati ravnodušni. Tako v karieri kot v ljubezni morate ponuditi jasen odgovor.

 
     
link

Postajate vse nemirnejši, predvsem zaradi vpliva številnih nasprotujočih okoliščin in različnih zahtev vaših bližnjih in tudi sodelavcev. Postajate raztreseni, utrujeni, zaskrbljeni. Šele od četrtka boste obrnili nov list! Če ste še samski, potem se potrudite, da se boste nekako znašli v bližini osebe, ki vam pospešuje utrip. Popazite glede prehrane.

  link

Ponedeljek bo dan po vašem okusu, v znaku vaših astroloških vibracij. Zanimivo je, da boste našli nove zaveznike ali stranke, pridobili jih boste, čeprav ste nekoliko dvomili o takem pozitiven preobratu. Le v ljubezni vam še vedno nekaj manjka. Proti koncu tedna boste vseeno nekoliko nestrpni, zato ostanite previdni in pozorni z besedami, popazite, da se ne zgodijo ljubezenski spodrsljaji!

  link

Ne glede na zanimiv začetek tedna, vas bodo prav kmalu dočakala stara vprašanja, nekaj, česar niste pravočasno rešili. Očitno bo, da si z drago osebo želita različne stvari, zato ne pomaga zatiskanje oči pred resnico. Morda bi si morali vzeti več časa za premislek, zato bo četrtek najugodnejši za nov pogovor morda tudi dogovor. V soboto imate še eno priložnost.

 

Znani ste po tem, da najprej dolgo mirujete in tuhtate, po odločitvi pa ste zagnani in neustavljivi. Ob koncu tedna bo več romantičnih utrinkov in zabavnih dogodkov, ki spet prinašajo ljubezen v vaše življenje. Morda ste že pozabili, kako je vse skupaj lahko vznemirljivo, saj je vaše srce predolgo spalo. Ob koncu tedna varujte zdravje in ne govorite preveč o svojih zasebnih zadevah.

link
Kazalo