Kitajski horoskop
17.-23. 7. 2017
     
link

Nečesa še ne morete pravilno oceniti in morda bo tudi partner ali prijatelj dodal svoje. Znova premislite in se odločite za najvarnejšo rešitev, tako v poslovnih odnosih kot glede pomembnega vprašanja, ki zadeva pomembno razmerje. Vsekakor vam bo lažje proti izteku tedna, sicer pa globoko zajemite sapo in si vmes privoščite nekaj razvajanja in časa zase.

  link

Lahko začnete poizvedovati glede novosti v službi, saj se vam bo zagotovo nasmehnila sreča, posebno v torek, stvari pa lahko uspešno končate v četrtek ali petek. Ljubezenske vibracije so močnejše z nekom, ki vam sicer ni podoben. To bo še en dobrodošel izziv, saj vam preveč mirno življenje še vedno ne ugaja preveč. Vezani pa bodite iskreni in odprti glede vaših pravih čustev.

  link

V ponedeljek boste uspešni, potem pa vas bo nekaj močno zmedlo. Vseeno upate, da boste že nekako našli izhod. To je morda nekoliko naivno prepričanje, saj se vseeno morate spoprijeti z vzroki sedanjih težav. Popazite na dokumente in denar, da ne bi nečesa izgubili ali po pomoti založili. Držite se dejstev, da ne bo nikakršnih nesporazumov, tudi v ljubezni.

  link

V ljubezni ni takih pravil, ki bi jih vsi morali upoštevati, in to vas bo zdaj najbolj zmedlo. V ponedeljek in sredo boste prepričani, da bi morali vse skupaj opustiti, na hitro bi radi vrgli puško v koruzo. Potem pa se vračate na staro pot in si želite le hitro pozabiti na vse dosedanje dvome. Spet boste energični in nestavljivi. Ob študiju ste prav tako uspešni.

 
     
link

Do srede boste energični, večkrat boste pokazali, da se ne nameravate spremeniti. Več odločnosti je vsekakor dobra taktika, posebno v ljubezni. Imate več možnosti, da zadeve uredite, da se potrudite okoli osebe, ki vam je pri srcu. Glede poslov pa boste dobili izredno priložnost za zaslužek, hkrati pa vas mika nekaj, kar vključuje tudi potovanje ali spremembo naslova. Nadaljujte pogumno!

  link

Pričakujte pozitiven razplet, posebno glede neke delovne pobude. V torek boste dobili odločilne novice, sicer pa bi morali še popaziti glede družbe. Spet ste preveč nagnjeni k temu, da prehitro zaupate in se potem z zamudo zavedate določenih napak. Za ljubezen bo zanimiv četrtek ob obujanju nečesa, kar vas očitno še vedno mika.

  link

V ponedeljek boste pri marsičem dominantni, saj boste do rešitev prihajali povsem po naravni poti in brez oklevanja. Od petka pa se bo odprlo še nekaj novega, najprej v karieri. Družinski, ne zahtevajte preveč in pazite na besede. Nekdo se vam upira in storiti morate veliko več, da zadeve nekako zgladite. To vas bo stalo kar nekaj časa in živcev. Samski, povežite se z osebo, ki prihaja od daleč, ali prenovite stike s staro simpatijo. Obema bo toplo okoli srca.

  link

Ne čakajte, da vas bodo drugi iskali in čakali ob upanju, da se odločite. Ne nagibajte se k skrajnostim, temveč izkoristite srčno priložnost, na stežaj odprta ljubezenska vrata že v sredo in četrtek. Tudi na delovnem obzorju je nekaj zanimivega, gre za nalogo, ki ste jo že opravljali, ali pa možnost za popravek nečesa, kar je spodletelo. Vsekakor boste zadovoljni. Torek in petek sta vsekakor najugodnejša za akcijo.

 
     
link

Ne morete računati le na srečne okoliščine, zato večkrat preverite, preden boste zadevo sprejeli, posebno če gre za nekaj, kar naj bi imelo odločilen pomen. Pazite, če s partnerjeve strani ni dovolj iskrenosti, nečesa iz preteklosti morda še ni rešil. Zato se ukvarjajte le s svojimi opravki in ne čakajte na namige. Sreda bo izredno ugodna za odločnejšo akcijo.

  link

Ne opazujte zadev skozi drobnogled, posebno v zasebnih odnosih. Vsak ima svoje mnenje in prepričanja in tokrat je treba le prisluhniti in nadaljevati v skladu z lastnimi močmi. V drugem delu tedna bo nekaj več možnosti za romantične utrinke in druženja. Glede poslov pa se osredotočite na pregled najpomembnejših podatkov in dogovore glede urnikov.

  link

Tokrat si želite le napredovati, brez omenjanja preteklosti in zatekanja v nekaj, kar je zastarelo. Prenavljate odnose, družite se in že v ponedeljek in petek boste izredno dejavni. Posebno zanimivo bo vsem, ki se vračate k neki ustvarjalni dejavnosti ali potujete. Teden bo skratka poln pozitivnega in to boste tako rekoč takoj zavohali in tudi izkoristili. Ponedeljek in petek sta še posebno v znamenju zmag.

 

Nekaj vas muči in pritiska k tlom, obenem si morate priznati, da zadeve nihče ne more razvozlati in premakniti namesto vas. Zato se vsaj pozanimajte, kakšne so vaše trenutne možnosti. Nič ni izgubljeno, treba je imeti več poguma, ki ga po navadi kažete v kritičnih trenutkih. Četrtek in sobota sta ugodna za zanimive podvige. Prisluhnite tudi tistim, ki so po značaju različni; vsak namig bo dobrodošel.

link
Kazalo