Kitajski horoskop
20.-26. 11. 2017
     
link

V ponedeljek se bo zgodil izredno pomemben preobrat, dogodek, ki bi ga morali upoštevati kot resno znamenje in smerokaz, kako naprej. Nekaj vas očitno ščiti v odločilnih trenutkih, ko se že začnete spraševati, kako naprej. V sredo in petek pa pazite z vašimi domačimi in s partnerjem, ki morda ne razume vaših novih zamisli. Bodite potrpežljivi, kar vam je vedno izredno naporno.

  link

Nihče ne more ugibati, kaj imate v mislih. Zato kar hitro z vašimi idejami na dan, najpozneje v torek. Nekdo vas bo sicer nekoliko utrudil, saj se vam bo zdelo, da je v vajinem odnosu nenavaden zasuk. V resnici ste morda le nekoliko pristranski. Vezani boste čutili čudno vznemirjenje, od četrtka pa se potrudite uravnovesiti svoje prebujene želje z resničnostjo.

  link

Šele sredi tedna boste našli kompas in znova bo jasno, da ste izredno občutljivi, ko gre za vaše neizpolnjene ljubezenske želje in čustvene skrivnosti. Nekdo vam sicer pomaga, da se odprete, zaupate in poiščete pomoč. Sprejmite dejstva in se potem ravnajte na podlagi novih okoliščin. Glede denarja popazite, morda zapravljate, čeprav se zavedate, da vas prav kmalu čaka nujna naložba v dom.

  link

V torek ali četrtek lahko računate na srečanje, po katerem se boste lažje odločali, tako doma kot tudi glede ljubezenskih vprašanj. Končno boste pridobili informacije, po katerih ste že nekaj časa hrepeneli. V petek se boste posvetili poslom in ne bo nikakršnih zastojev, ker lahko računate tudi na strokovno pomoč ali nasvet. Le popazite glede zdravstvenih tegob, ki jih tako radi zapostavljate, potem se dogaja, da kar obležite.

 
     
link

Že v ponedeljek bo pestro, posebno če ste pripravljeni na vsaj rahlo tveganje, zlasti v ljubezenskih odnosih. Neko razmerje bo dobilo drugačen zasuk, vsekakor pa bi se morali sprostiti in se odzvati le na podlagi trenutnih čustev. Sami najboljše veste, kako dobro se izteče, če upoštevate občutek in obratno. Prav tako se spomnite, da vam ni treba iskati kakršnih koli izgovorov ali preveč razlagati, kako se počutite.

  link

Do četrtka se ne dogaja nič takega, kar bi vam ogrelo srce. Vzponi in padci v počutju, srečanja, ki vas ne navdušujejo: vse se vrti prepočasi za vaš okus. V četrtek pa prihaja dolgo pričakovan preobrat in lahko spremenite tako ljubezenske kot družinske odnose. Končno vam bodo ponudili dokaze, da vas potrebujejo, in vse skupaj vam bo dodalo veliko energije. Sobota bo v znamenju izpolnjenih želja.

  link

V ponedeljek in četrtek boste naleteli na nekaj težav, ki ste jih pravzaprav nekako pričakovali. Zato ne tarnajte, temveč se zadev lotite pogumneje in ne pozabite zavarovati svojih interesov. V soboto ali nedeljo boste pridobili nepričakovane informacije, ki vam bodo vsekakor koristile. Tudi v ljubezni ni nikakršnih razlogov za oklevanje, lahko poveste, kako se počutite.

  link

Preveč se zapletate v veliko zadev hkrati in obenem ne priznate, da ste se morda zmotili. Tak oster ritem vam preprosto ni pisan na kožo. Zato boste v ponedeljek ali sredo morda deležni opazk, ki vam ne bodo všeč, kot da bi se znašli na neki čudni gugalnici, vsako obujanje preteklosti pa vas utegne le dodatno obremeniti. Zato glavo gor, stisnite zobe in se otresite vsega in vseh, ki vas le obremenjujejo.

 
     
link

V ponedeljek boste pripravljeni na vse, dobro oboroženi s pravimi podatki in ravno prav pogumni. Zadeve pa se spreminjajo že v torek ali četrtek in zato popazite, ne dovolite, da bi vas vse skupaj preveč zmedlo. Morda je boste znova premisliti in si posikati neki drugi, alternativni način doseganja vaših ciljev. Ostanite korektni, tako v službi kot doma. Petek bo zanimiv zaradi ljubezenskih namigov.

  link

Zdi se vam, da nekako zamujate in se nenehno lovite v času, ki ga že kronično primanjkuje. Resnica je zagotovo drugačna in sprostiti se morate ter se vsega skupaj lotiti s hladno glavo, brez kakršnega koli zapletanja. To bo mogoče že v torek ali najpozneje v četrtek in soboto. Konec tedna bo zagotovo športno, dejavno in ljubezensko obarvan, ne bo vam težko preiti k dejanjem.

  link

V ponedeljek in torek se nikakor ne morete odločiti in začutili boste velik pritisk okoliščin, posebno če rešujete večjo poslovno ali družinsko nalogo. Morda je bolje, da se za zdaj umaknete in premislite o kakšnih novih različicah. V ljubezni bo od srede manj zapletov, čeprav bi morali bolj prisluhniti partnerju in upoštevati njegove želje. To vam sicer ne bo pretežko, posebno če sta si zastavila zanimiv cilj.

 

V ponedeljek in sredo boste v ljubezni zadovoljni, čeprav bo morda manj strasti, kot ste upali. Mir je nekaj, kar zagotovo potrebujete, toda kanček nečesa, kar bi vas dejansko prebudilo, zagotovo ni odveč, posebno v dolgih razmerjih. Popazite pa v odnosih s tistimi, ki jih še vedno ne poznate najbolje, ne glede na to, kako vas mikajo. V soboto bo največ dvomov, zato znova poiščite najmiroljubnejšo rešitev.

link
Kazalo