Ljubezenski horoskop
24.-30. 7. 2017
     
link

Počasi boste prišli do svojega cilja: našli boste prave besede in od srede dalje vas pravzaprav nihče več ne more ustaviti. Vsekakor gre za spremembe, ki jih boste sprožili sami, tako doma s stalnim partnerjem kot ob novem osvajanju. Bodite čim bolj odprti za novosti in ne odlašajte glede potovanja ali nove zgodbe, kjer bi imeli več vpliva!

  link

Sprva ste nenavadno neodločni ali preprosto obremenjeni z vprašanjem, ki ga še vedno ne morete razvozlati. Preprosto se ne znajdete in zato naj se vam nikamor ne mudi. Sredi tedna se končno prebuja-te in zavedate, koga imate ob sebi ali kaj bi morali storiti za osebo, ki vam je izredno draga. Vsekakor ji prisluhnite, sicer bo prijeten premor kratkega veka!

  link

Dokaj zadovoljni boste, ker vas dogodki spodbujajo, da poiščete in zahtevate nekaj več. Posebno z osebo, s katero si delita želje in zanimanja, a morda ni bilo dovolj časa, da podvige načrtujeta skupaj. Sredi tedna bo sicer lahko nekaj nesporazumov, očitno bo, da je pogovor edini ključ do uspeha. Ne zapirajte se vase, saj se vam to ne poda. Ob koncu tedna bo spet več razumevanja, za samske pa novih zgodb!

  link

Ob začetku tedna se vam vse zdi jasno, toda še vedno je mogoče, da vas bo presenetil nekdo, ki je očitno odločnejši, kot ste si mislili. Ne morete se povsem sprostiti, sicer pa je to za vas povsem naravno stanje, ko ste vedno nekako na preži. Le oseba, ki je zelo zgovorna in aktivna, vas lahko prepriča, da vas v ljubezni še čakajo presenečenja, posebno v odnosih z devicami ali levi.

 
     
link

Vse, kar vas najbolj muči, po možnosti rešujte že do srede, saj boste psihofizično tedaj med najmočnejšimi. Potem pa počakajte, posebno če imate opravka z bikom, devico ali kozorogom, ki se očitno ne morejo odločiti ali pa so preveč obremenjeni s čim, na kar nimate vpliva. Ob novih stikih pa nikar ne sklepajte prehitro, saj bo prvi vtis morda povsem napačen. Od petka se spet lahko sprostite in uživate.

  link

Pripravljeni ste na to, da ponudite kaj več in se počasi dogovorite tudi glede izredno pomembnih vprašanj. Vsekakor pa preverite, ali je na drugi strani dovolj posluha. Posebno sredi tedna, ko boste izredno močni in nepopustljivi, z druge strani pa morda ne bo toliko posluha. Samske čaka razplet v odnosih z nekom, ki se pojavlja le občasno. Končno bo tudi v tem odnosu več stičnih točk.

  link

Poletne zvezde vam obetajo nekaj nepozabnih dogodkov in priložnosti v tednu, ki bo zagotovo eden najintenzivnejših v letošnjem poletju! Za zdaj se največ obeta tehtnicam, ki so pripravljene tudi nekoliko počakati, ter vsem, ki svojo simpatijo srečujete v poslovnem krogu ali okoli pomembnega družabnega dogodka. Posebno zanimiv bo zadnji julijski konec tedna.

  link

S partnerjem ali prijateljem bi si morala izboriti nekaj več miru. To bosta tudi dosegla, toda le, dokler ne boste dovolili, da se vmešavajo drugi. Nadaljevati bi morali po svojem občutku, toda obenem tudi prevzeti odgovornost za morebitne napake. Pogosto skrivate nekaj negotovosti, sicer pa vas dobre novice v sredo ali najkasneje v nedeljo vseeno prebujajo!

 
     
link

Tisto, kar boste načrtovali ob začetku tedna, se bo v sredo ali četrtek začasno ustavilo, sicer pa boste imeli dovolj časa in energije, da se vseeno nekako dogovorite. Posebno če je udeležen lev ali devica ter če navezujete stike z osebo iz preteklosti. Preseneča nekaj posesivnosti, in sicer v trenutku, ko bi se radi povsem sprostili. Več možnosti za sprostitev in druženje bo vsekakor od petka.

  link

Z nekom se sprva ne moreta dogovoriti in nekako se vam zdi, da gre za ponavljanje enih in istih težav. Morda vaše srce preprosto potrebuje premor, ker je tisto, kar se vam je dogajalo v zadnjema času, prišlo kar vse naenkrat. Nikar ne zapostavite prijateljev, vse lahko uskladite. Spomnite se, da ste bili precej nemirni, ko ste stavili vse le na eno karto!

  link

Ob začetku tedna se nikar ne jezite preveč, ker se bo prah hitro polegel ostal vam bo le občutek, da ste morda zapravili preveč dragocene energije. Pomirja vas oseba, ki vas išče v pravem trenutku, in zadostovalo bo le nekaj več obojestranske dobre volje. Ob koncu tedna vas preveč mika, da bi odpotovali, spremenili vzdušje, morda celo poskusili znova z nekom, ki vam je očitno še vedno v srcu!

 

Še enkrat se boste prepričali, da so presenečenja mogoča v vsakem trenutku. Teden sicer začenjate s prepiri in nikakor ne morete verjeti, da se zadeve lahko kakor koli obrnejo v vašo prid. Napetosti bo nekaj manj od petka, ko bo končno udeležena oseba, ki vam je po temperamentu podobna, in imela se bosta dobro kot že dolgo ne! Ob koncu tedna sledi zanimivo nadaljevanje.

link
Kazalo