Ljubezenski horoskop
20.-26. 11. 2017
     
link

Po eni strani potrebujete varnost, po drugi pa veste, da idealnih situacij ni, saj vas obenem mikajo novosti. Spet je v zraku nekaj prijetnega, do petka sicer občasno nejasnega, potem pa boste spet prevzeli vajeti v svoje roke. Dobra novica vam bo dala ogromno energije, nekaj, kar resnično potrebujete, posebno če ste se v sedanjem položaju že nekako začeli dolgočasiti ali preveč spraševati.

  link

Ljubezenski planeti vam trenuto niso najbolj naklonjena, zato si zastavljate preveč vprašanj. Do srede boste marsikaj storili ali povedali povsem drugače, kot ste prvotno nameravali. To bo celo za vas presenečenje! Vsekakor pazite z nekdanjim partnerjem ali prijateljem, ki bo z vami nerazumno zahteven ali vam postavlja izredno kočljivo vprašanje. Samski pa boste poskusili z nekom, ki vam je sicer še vedno uganka.

  link

Mešanica dogodkov vas bo že ob začetku tedna zmedla, nikakor se ne morete zbrati. Posebno če vse skupaj poteka med več osebami in tudi z nekom, ki ga srečujete v službi. Znani ste sicer po tem, da v teh trenutkih nočete kar hitro izbirati, tudi iz nekega svojega principa. Želite si le, da zadeve potekajo v vašem tempu. Ob koncu tedna se boste lažje sprostili in pokazali vedrino ter pripravljenost na kompromis.

  link

Dogaja se vam nekaj neobičajnega. Z nekom imata prav poseben odnos, ki ga številni ne morejo razumeti, nekako sestavljen iz namigov, slutenj, pogledov in skrivnosti. To vam trenutno ustreza, saj niste pripravljeni na kake dolgoročnejše korake in tudi na drugi strani imate osebo, ki vam je glede tega podobna. Ob koncu tedna boste tudi vezani raki pogumnejši in izvirnejši.

 
     
link

Trenutno ste v takem položaju, da se lahko sprostite in storite tudi kak korak več. Izkoristite že ugoden ponedeljek ali torek, potem pa bo treba spet začasno taktizirati. Pazite na svoje besede, posebno z nekom, ki je izrazito občutljiv in občasno pristranski. Ob petkovi spremembi Luninega položaja se zadeve spreminjajo, radi bi se tudi poigrali z ognjem!

  link

Sprva boste imeli občutek, da se zadeve nikakor ne morejo spremeniti, zato boste morda celo prehitro vrgli puško v koruzo. Posebno če se nikakor ne morete uskladiti z nekom, ki vam meša štrene ali se odziva povsem drugače, kot ste pričakovali. Morda bi morali tudi sami prisluhniti oziroma poskusiti razumeti drugačna stališča in odzive. Marsikaj se spreminja proti koncu tedna, po pomembnem sporočilu ali pogovoru.

  link

Začetek tedna je pod ugodnimi vplivi, posebno za tehtnice, ki se družite z nekom od vam sorodnih znakov: s strelci ali vodnarji. Zanimivo bo tudi vsem, ki ste nekako na pragu nove zgodbe in se odzivate predvsem na podlagi čustev. Od četrtkovega večera bo vseeno prišlo do preobrata. Nekdo bo pokazal najbolj težek in trmasti del svojega značaja, zato bosta na prelomnici.

  link

Naenkrat ste na nekem prijetnem ljubezenskem oblaku, ki vas vodi naravnost k pravi osebi ali v družbo, ki vam bo všeč. Vsekakor boste zgovornejši kot po navadi, zato boste številne presenečali s svojo novo pobudo. To bo posebno izrazito sredi tedna, ko se boste izkazali v pravi luči. Posebno zanimivo bo v odnosih s kozorogi, tehtnicami in drugimi škorpijoni.

 
     
link

V ponedeljek in torek boste ob Luni v znamenju še dokaj igrivi in komunikativni, potem pa sledi drugačen zasuk. Naenkrat se boste znašli v izredno zanimivem položaju pred odločitvijo ali med dvema priložnostma. Morda je najbolje, da se za zdaj izognete takim odločitvam, ki bi lahko imele večje posledice. Ob koncu tedna bo jasno, kako in s kom dalje.

  link

Le v ponedeljek boste nekoliko neodločni, potem prihaja do pozitivnega preobrata. Z nekom razmišljata enako, to vas bo resnično razveselilo, saj se prvič po dolgem času lahko res sprostite. Posebno sredi tedna in ob izletu ob koncu tedna, ko bosta imela priložnost za en pogovor, ki vas še enkrat prepričuje, da ste tokrat dejansko na pravi poti.

  link

Jesenski ljubezenski planeti vplivajo na dvigovanje pozitivnih pričakovanj. Vse vam je naklonjeno, čeprav boste do četrtka vseeno nekoliko pikolovski, dlakocepski in zato je mogoče, da se sprete z nekom od bližnjih. To sicer ne bo direktno povezano z vašimi ljubezenskimi načrti, toda vseeno bo vplivalo na vaše razpoloženje. Raje počakajte do sobote, ko boste marsikaj opazovali v povsem drugačni luči.

 

Preveč pritiskate, namesto da bi se sprostili. Posebno z osebo, ki očitno še v mislih tava in se ne more ali noče odločiti. Vse skupaj se bo razvozlalo precej spontano, sredi tedna, in sicer veliko pozitivneje, kot ste pričakovali. Previdno le doma in s starejšimi, saj bodo pričakovali, da se z določenimi starimi vprašanji soočite drugače, zanesljivo in resno.

link
Kazalo