Poslovni horoskop
24.-30. 7. 2017
     
link

Prebili se boste v ospredje, čeprav se sredi tedna vseeno začasno ustavljate, saj se zavedate, da stvari ne morete dobiti kar čez noč. Zaplavali bi radi v nove delovne vode in preizkusili moči. Od petka se odločate za novost, nekaj, kar lahko opravljate tudi v dvoje. Vsekakor pazite, ker je mogoče, da sprva ne bosta enako naravnana. Poskusite nekako predvideti morebitne pasti takega načrta ter se ustrezno odzvati.

  link

Določenih zadev morda trenutno ne vidite v pravi luči in šele od srednega popoldneva se boste lahko pravilno odločili. Posebno kar zadeva študij, sestavljanje dokumentov ali potovanje. Ničesar ne boste dobili po naključju: vse bo izid vašega prizadevanja. Potrudite se ob delovnih stikih z mlajšimi ter z vsemi, ki imajo inovativne, sodobne zamisli. Nikar se ne ustavljajte pri enem in istem!

  link

Pohitite, ker določenih stvari nihče ne more opraviti namesto vas. Oklevanje sicer za vas ni značilno in dogaja se le takrat, ko ste preveč zamišljeni, pod pritiskom ali preprosto ne verjamete, da je pred vami pravi delovni cilj. Preveč štejete, računate, premlevate, namesto da bi se bolj prepustili dogodkom in priložnostim ter uredili le tisto, kar je najnujnejše. Dobre zamisli uresničujete tudi v zadnjem julijskem koncu tedna!

  link

Imate kar precej energije in marsikaj se vam zdi celo laže, kot je bilo ob prvem vtisu. Tak je vaš proces dela: ko nekaj dojamete, vas potem nihče več ne ustavi. Najuspešnejši ste pri delu s strankami ter ob pogajanjih glede nove delovne aktivnosti, tudi daleč od doma. Med torkom in četrtkom boste dobili še eno potrditev, da ste se pravilno odločili.

 
     
link

Pred vami je eden najuspešnejših tednov v letošnjem poletju, ki ga je treba prav dobro izkoristiti! Že do srede se ponuja sijajna priložnost, da se izkažete. Nekaj se vam bo posrečilo, in sicer na podlagi pravilnega občutka in akcije v pravem trenutku! Tudi z denarjem imate novo priložnost, saj se boste dogovorili glede drugačnega varčevanja ali zavarovanja.

  link

Imate dovolj časa in energije, da pridete do svojega. Sprva boste sicer nekako brez energije, odločate se brez pravega zagona. Posebno v ponedeljek in torek, zato računajte na nekaj drobnih napak, ki jih boste popravljali šele od sredine tedna, tako sami kot tudi v sodelovanju z levom ali rakom, ki je izredno zagnan. Ob koncu tedna bodite pozorni, posebno če počnete nekaj, česar še ne poznate dovolj dobro.

  link

Nadaljuje se ugodno obdobje, čeprav boste sredi tedna vseeno nekoliko na trnih, saj do nečesa ne morete priti tako hitro, kot ste upali. Vseeno vztrajajte in pri tem pazite na denar. V odnosih z nekom od prijateljev ali znancev se lahko dogovorite predvsem glede potovanj, izpitov in ustvarjalnih načrtov. Od petka se marsikaj še enkrat premika v vašo prid.

  link

Ne prestavljajte nečesa, kar se je do sedaj izkazalo kot težavno, temveč se z zadevo pogumno soočite. Zvezde vas podpirajo, saj zmanjšujejo vpliv čustev in pomagajo ob boljši zbranosti in organizaciji. Morda vam trenutno primanjkuje prave motivacije, sicer pa ne gre za kaj trajnega. Prebujate se v sredo, ob koncu tedna pa boste še hitrejši in celo nekoliko neučakani!

 
     
link

Niste povsem zadovoljni, čeprav zadeve potekajo brez posebnih težav, vsaj do srede. Potem vas motijo tisti, ki zahtevajo preveč in so verbalno celo napadalni. Vajeni ste delati po svoje, v tempu, ki vam najbolj ustreza. Vsekakor hranite pomembne listine, dokumente, položnice, dokazila. Le tako se lahko znebite občutka negotovosti. Ob koncu tedna se obeta nekoliko nenavadno sodelovanje, ki bo bolj podobno zanimivemu druženju.

  link

Ste na pragu poslovnih uspehov, sicer pa boste v ponedeljek ali torek še nekoliko neodločni, saj ne bi radi izgubili prihrankov ali pa kar zapravili zlate priložnosti. Od srede pa se vse spreminja in pod vašo taktirko se bo znašlo vse, povezano z denarjem, novimi pogodbami ter možnostjo za neko dodatno delo. Zastavljate si več kot doslej, saj se zavedate, da bi morali ujeti ta pozitiven val!

  link

Poskusili se boste nekako znajti kar sami, toda to bo prevelik napor, z izjemo uspešnejšega ponedeljka. Nikar pa ne glejte na stvari preveč črno ali belo, ker so zadeve drugačne in trma se vam zagotovo ne obrestuje, prav obratno. Ob koncu tedna pa marsikaj lahko izboljšate in priložnost za dodatno delo vam zagotovo ne bo odveč!

 

Zdelo se vam bo, da svojih načrtov ne morete uresničiti, saj primanjkuje tako časa kot gmotnih sredstev, toda tudi ta problem lahko rešite. Nekdo vas bo podprl, zato se nikar ne ustavljajte ob nepomembni zadevi. Imate dovolj časa, da dokažete, kaj in koliko veljate. Previdno pri sodelovanju s starejšimi. Proti koncu tedna bo končno nekaj novic tudi glede nepremičnin, sicer pa se nikar ne zaletavajte!

link
Kazalo