Poslovni horoskop
18.-24. 9. 2017
     
link

Ne dovolite, da bi vas motile nepreverjene informacije, nekaj, kar ne stoji na trdnih dokazih in temeljih. Ko se boste končno obrnili na drugo stran, si lahko tudi marsikaj olajšate. O svojih zadevah sicer ne govorite preveč: naj namesto tega spregovorijo le dejanja. Vsako razburjanje je povsem odveč. Morda boste imeli nekoliko manj zanimivih nalog, toda po drugi strani bo zaslužek večji.

  link

V ponedeljek in torek čutite, da bi morali nekaj ukreniti, toda nikakor se ne morete odločiti, kdaj je pravi trenutek za tako akcijo. Prisluhnili boste koristnim napotkom, toda vseeno vas mika, da bi naredili po svoje. Vse se bo dobro končalo, vseeno pa ostane občutek, da ste se za vsako stvar morali trojno potruditi. Med četrtkom in soboto previdno ob nalogah, ki zahtevajo posebno pozornost in natančnost.

  link

V prvi polovici tedna srečujete prave sogovornike, ki vas bodo tudi razumeli in podprli, potem se vse nekoliko spreminja. Pozor, da se ne bi preveč zapletali v stvari, ki jih še vedno ne poznate najbolje. Pravočasno si zagotovite nekaj dokumentov in pozor glede izplačil, da ne bo pomot ali izgub, le zaradi naglice in nepazljivosti. Prav tako popazite glede stanovanjskega problema. Odločilen bo vaš pečat.

  link

Nekaj vas še vedno utruja in občutek se bo stopnjeval v torek in sredo. Od četrtka vam bo odleglo, posebno v odnosih s prav tistimi sodelavci in nadrejenimi, ki vas nikakor nočejo pustiti pri miru. Končno boste lahko opravljali stvari po svoji vesti. Od petka boste lahko navezali stike s tujino ali prejeli pozitivne novice glede izpopolnjevanja.

 
     
link

Nadaljujte po občutku, tudi glede zadev, kjer se je morda nekoliko zataknilo, ne glede na začetne težavice. Lahko varčujete z močmi, do trenutka, ko se bo spet odprla zlata priložnost za nekaj več. Posebno, če poslujete z večjim številom ljudi, različnih profilov in potreb. Naenkrat boste ugotovili, kje so bližnjice in se zadeve lotili bolj sproščeno, kot doslej.

  link

Nekaj se vam bo posrečilo že v ponedeljek in nekoliko pozneje boste dobili še nekaj dokazov, da ste storili pravo stvar. Nič več ni pod vprašajem in ob novih delovnih razmerah boste resnično zadovoljni. Povezali se boste z nekom, ki vam značajsko sicer ni preveč podoben, toda dogovorjena sta okoli bistva in se bosta zato zlahka uskladila.

  link

Zadovoljni boste, posebno v prvi polovici tedna. Nekaj, kar opravljate prvič, se vam bo posrečilo, toda vsekakor pripravite še nekaj dokumentov, zbirajte informacije in izkušnje drugih. Vaša prednost je v tem, da ste se pripravljeni hitreje kot drugi spoprijeti z novostmi in se pogumno lotiti zadev, ki je kamen spotike. Ob koncu tedna pa si vsekakor privoščite več premora.

  link

Že v prvem delu tedna se pripravljate do dobra zavihati rokave. Marsikaj boste uspešno izpeljali in si tako zastavili nekaj novega. Vsi tisti, ki so vas obtožali premajhnega truda in pomanjkanja ambicioznosti, vam bodo morali priznati, da so se zmotili. Le proti izteku tedna pazite, da v trenutku zamorjenosti ne bi prehitro dvignili rok kvišku!

 
     
link

Ob začetku tedna bo nekaj težav glede pravnih in administrativnih zadev, potem pa se vse razpleta praktično v enem dopoldnevu. Potovanje ob koncu tedna prinaša zanimiv razplet. Pokažite več izvirnosti in ustvarjalnosti, tudi ob nalogah, ki so bile rutinske. Spremembe so vsekakor več, kot dobrodošle, le previdno z denarjem in vse se bo postopoma postavilo na svoje mesto.

  link

Nekako vam bo uspelo uskladiti različne želje in vibracije, čeprav si morate priznati, da za visoko ceno prevelikega utrujanja. Nekdo vas nenehno izziva in ne morete držati jezika za zobmi, čeprav je to najboljša rešitev. Počakajte na najugodnejši trenutek za akcijo, to čas od četrtka. Na najpomembnejšem sestanku si vse sproti zapisujte, da ne bo pomote.

  link

Do četrtka boste dovolj energični in zagnani, zato neke posebne podpore morda niti ne potrebujete. Potem se bo nekaj naenkrat zapletlo in zdelo se vam bo, da se nikakor ne morete izvleči iz začaranega kroga. Pa tudi urniki so pod velikim vprašajem in ne bi smeli dovoliti, da bi se, kot velikokrat doslej zgodilo, da na vas pade največje breme. Pripravite prave argumente, namesto da bi se le jezili in izgubljali energijo.

 

Upoštevajte izkušnje in vaše odločitve bodo temeljile na trdnih osnovah. Razen če se boste preveč čustveno navezali na nekoga iz delovnega kroga in tako zapostavili svoje interese. To ni prvič in zato pazite, da se ne bi še enkrat ponovilo. Med ponedeljkkom in sredo bo zato nekoliko napornejše. V javnosti čutite nekaj strahu, zato pozor na nastopih in ob izpitih.

link
Kazalo