Poslovni horoskop
20.-26. 11. 2017
     
link

Nekaj vam očitno še ni povsem jasno, zato čim prej poiščite ustrezno razlago. Nikar ne čakajte na drugi del tedna, ko bo zagotovo več zapletov, tudi z najtesnejšimi sodelavci in poslovnimi partnerji. Vsekakor pa se izogibajte pretiranemu navezovanju poslovnih stikov z nekom izmed sorodnikov ali z ljubezenskim partnerjem in namesto tega varujte svojo zasebnost.

  link

Počakajte na četrtek. Takrat se bo nebo povsem zjasnilo, našli boste prave besede in način in končno bo v vaših rokah nekaj konkretnejšega. Gre za izredno zanimivo poslovno priložnost ali pa preprosto za nekaj, kar vas bo končno pomirilo. Le v petek ali soboto popazite ob urejanju odnosov v službi. V zraku bo nekaj nestrpnosti, za katero sicer niste krivi vi, toda tokrat se morate vseeno prilagoditi.

  link

Vaše počutje bo precej spremenljivo in vse skupaj vpliva tudi na delovne rezultate. V prvem delu tedna se boste po nepotrebnem izpostavljali, iskali boste vsako možnost za predstavitev vaših zamisli, povsem prepričani o svojem prav. Na prve ovire boste naleteli že v sredo in zato pripravite dobre argumente, ker bodo vaši nasprotniki precej ostri. Od sobote se vse skupaj končno rešuje.

  link

Ostalo vam je nekaj napornejših nalog, ki vključujejo tudi posvet s tistimi, ki vam morda ne ustrezajo, toda preprosto nimate druge izbire. Ohranite potrpežljivost in vsakomur pozorno prisluhnite, posebno sredi tedna. Potem bo dovolj časa tudi za to, da kaj spremenite, posebno od petka dalje. Nikar pa se ne zapletajte prehitro v nove podvige, temveč raje ohranite tisto, kar že imate.

 
     
link

V prvem delu tedna bo ugodno za vse posle v povezavi s potovanji, trgovino ali za učenje, saj boste za vse naloge, ki zahtevajo logiko in prizadevnost, potrebovali manj časa kot sicer. Popazite z vsemi, ki so z vami morda prezahtevni, saj boste sredi tedna tudi ostro odgovorili, vse skupaj pa bo imelo še eno dejanje, in sicer ob koncu tedna.

  link

V drugem delu tedna se lahko lotite vsega, kar je dolgo čakalo na vašem urniku. Nimate več nikakršnih izgovorov, zato kar pogumno naprej. Glavo gor tudi v situaciji, ko vas bodo morda prepričevali o nečem, kar vam še ne diši. Vse skupaj bodo srede zapleteno tudi zato, ker bo vmešan partner ali sorodnik. Od četrtka bo nekaj ugodnejših novic glede dela v tujini.

  link

Najuspešnejši boste ob začetku in ob koncu tedna. Do marsičesa prihajate po lažji in hitrejši poti, posebno ob sodelovanju z mlajšimi, ob pripravah na izpit ali ob potegovanju za boljše delovne pogoje. Nikar pa ne mešajte poslovnih odnosov z zasebnimi, sicer se boste morali zagovarjati ali celo narediti kak korak nazaj, povsem po nepotrebnem.

  link

Prebuja se ambicioznost, začeli se boste boriti brez zadržkov, kar je sicer dvorezni meč, saj boste nekoga morda kar prehiteli, in sicer ne na način, da potem lahko ostaneta prijatelja. Bodite pripravljeni na vse, posebno sredi tedna, ko bi morali izkoristiti enkratno prriložnost, sicer pa si obenem poiščite neko zlato sredino, ki vas po navadi sicer ne navdušuje, toda dobri temelji tudi tokrat počivajo tudi na ustreznem sodelovanju.

 
     
link

Teden začenjate z izredno ugodno Luno v znaku, kar vam obeta dobro presojo in več odločnosti glede zadev, ki vam lahko prinesejo dobiček. Nič vas ne ustavi, le od srede popazite glede stroškov. Pozanimajte se glede nečesa, kar lahko postane vaša nova, dodatna dejavnost. Po naključju boste dobili nekaj, kar lahko pusti pomemben pečat.

  link

Le ob začetku tedna boste nekoliko neodločni, že od torkovega večera pa se boste spet zbrali. Nekdo očitno ne razume vaših namigov, ne bere med vrsticami in zato se potrudite razložiti, kaj ste imeli v mislih. Istočasno nikar ne zahtevajte uslug, ki jih še sami ne bi ponudili, ali obljub, ki se jih ne bi držali. Ostanite na trdnih tleh, hkrati pa si lahko omislite dejavnost, ki vam bo omogočila več svobode in ustvarjalnosti.

  link

Popazite, da ne bi zamešali nekaj pomembnih podatkov, posebno v povezavi s spremembo poslovnega prostora, določenimi nalogami ali pa glede potovanja. Do srede vas vsekakor ščitijo srečne okoliščine in zlahka boste našli skupni jezik z okolico. Potem popazite, ker vas ovira tudi trenutna utrujenost s posledično nezbranostjo. Šele v soboto se spet postavljate na noge, sicer pa vas zanimajo predvsem zadeve, nepovezane s kariero.

 

Do srede se ne lotevajte nečesa, za kar se še sami zavedate, da je le tipanje v temi. Tako bi le izgubili nekaj dragocenega časa in potem hiteli, da vse skupaj nadomestite in popravite. Raje se ukvarjajte s kako obliko umetniškega dela ali pa si organizirajte kako potovanje in drugačen urnik, posebno če ste v samostojnih vodah. Vsaka sprememba bo od srede dobrodošla in v novih vodah boste uspešno zaplavali.

link
Kazalo