Oglasno sporočilo
slice
Best buy award: Kupci potrdili najboljše razmerje med kakovostjo in ceno lastnih blagovnih znamk Lidla Slovenije
20. julij 2017 ob 13:28 Lidl Slovenija je v okviru neodvisnih tržnih raziskav za Best Buy Award 2017/2018, ki jih izvaja ugledna züriška organizacija ICERITAS, prejel osem priznanj Best Buy Award za najboljše razmerje med ...
Če bi pred sedmimi leti vložili 100 USD v Bitcoin, bi danes imeli 83 milijonov
13. julij 2017 ob 09:57 Bitcoin je vrsta digitalnega denarja (crypto valuta), katere popularnost raste iz leta v leto, širom sveta, tudi v Sloveniji.
Poskrbite za zdravo življenje otrok in mladih (tudi) med počitnicami
6. julij 2017 ob 15:42 Konec julija in v začetku avgusta se bodo številne družine udeležile Tabora družin 2017, ki že nekaj let uspešno poteka pod okriljem Združenja slovenskih katoliških skavtinj in skavtov.
Če bi pred sedmimi leti vložili 100 USD v Bitcoin, bi danes imeli 83 milijonov
6. julij 2017 ob 06:59 Bitcoin je vrsta digitalnega denarja (crypto valuta), katere popularnost raste iz leta v leto, širom sveta, tudi v Sloveniji.
Za poletne jedi izberite okusno zelenjavo avtohtonih sort
6. julij 2017 ob 10:30 Na Sparovih policah vas vsak dan čakajo sveži plodovi avtohtonih sort SPAR Kot nekoč : paradižnik val, paprika botinska rumena in krompir kifeljčar kresnik.
To poletje pakirajte še pametneje Podatki kažejo, da pametni telefoni postajajo najbolj pomemben kos vsake poletne prtljage. 94 odstotkov uporabnikov v Evropi fotografira s svojimi pametnimi telefoni.
Šokantno: Vsaka druga Slovenka trpi zaradi krčnih žil. Ukrepajte danes! Imate težave s krčnimi žilami? Vas je sram ob pogledu na vaše noge?Niste edini! Ste vedeli, da ta boleča težava povzroča nevšečnosti skoraj vsaki drugi Slovenki (pa tudi moški niso izključeni)?
Markantni zdravilec Maksim Osipov julija ponovno v Ljubljani »VEČINI LAHKO POMAGAM DO DELNE ALI POPOLNE OZDRAVITVE.« To so besede priznanega terapevta Maksima Osipova, prejemnika diplome za najboljšega zdravilca v Rusiji, ki se uvršča med deset najboljših ...
S črnilom in zlatom Srednji vek ni mračno in prazno obdobje človeške zgodovine, kot se pogosto prikazuje. Seveda je bilo polno prepovedi in nasilja, hkrati pa je prineslo tudi veliko odkritij in čudovitih stvaritev.
Če bi pred 7. leti vložili 100 USD v Bitcoin, bi danes imeli 83 milijonov Bitcoin je vrsta digitalnega denarja (crypto valuta), katere popularnost raste iz leta v leto, širom sveta, tudi v Sloveniji.
Štiri ideje za popoln poletni dan Bi se potopili do ostankov rimske obmorske vile? Ali vas mika spust v rudnik živega srebra. Če pa raje ostanete na površju, vam predlagamo sprehod po solinah ali okolici Bohinja.
Nina, zmagovalka mnogih glasbenih festivalov, je izgubila 35 kilogramov! Mlada pevka Nina je po tem, ko je preizkusila vse možne metode, uspela shujšati za 35 kg z neverjetno enostavno rešitvijo. Svojo skrivno rešitev se je odločila deliti z vami.
V Ljubljani deluje eden najboljših zdravilcev na svetu "Nisem čudodelnik in ne obljubljam čudežev, sem le opora in pomoč pri zdravljenju različnih bolezni" pravi svetovno znani ruski zdravilec Maksim Osipov
Ali imajo vodje res ustrezne kompetence? Potreba po organizacijskih znanjih, prepletenih z ekonomijo, trženjem in splošno razgledanostjo ni le ključ do uspeha temveč tudi predpogoj za vsa vodilna in vodstvena delovna mesta.
Če bi pred 7. leti vložili 100 USD v Bitcoin, bi danes imeli 83 milijonov Bitcoin je vrsta digitalnega denarja (crypto valuta), katere popularnost raste iz leta v leto, širom sveta, tudi v Sloveniji.

Kazalo