Hokej
slice
Reprezentančni napadalec Pem okrepil Jeseničane
Pem je znova Železar, 20. julij 2017 ob 18:38 Hokejske državne prvake z Jesenic je okrepil 21-letni reprezentančni napadalec Nik Pem. Trenerju Jesenic Gabru Glaviču je uspelo prepričati Pema, otroka Jesenic, da se vrne v Podmežaklo.
50
Hokejisti za pokalni naslov že septembra v Celju
32
12. julij 2017 ob 15:31 Hokejska zveza Slovenije je sporočila podrobnosti o domačih klubskih tekmovanjih, ligaškem in pokalnem, v prihajajoči sezoni.
Glavič na klopi Jeseničanov
45
6. julij 2017 ob 18:14 V naslednji sezoni bo državne prvake z Jesenic vodil 39-letni Gaber Glavič. Nekdanji vratar je bil v pretekli sezoni trener mladinske ekipe železarjev, kjer se je zelo izkazal.
Kopitar: Imam grenek priokus, ker me ne bo na olimpijskih igrah
16
6. julij 2017 ob 19:11 Anže Kopitar z nekdanjim kapetanom slovenske reprezentance Tomažem Razingarjem na Bledu vodi hokejsko akademijo.
McDavid podpisal 100-milijonsko pogodbo
10
6. julij 2017 ob 09:55 Kanadski hokejist Connor McDavid je podpisal novo pogodbo z Edmonton Oilersi, s katero bo postal najbolje plačani igral ec v Ligi NHL.
Savolainen bolj piš kot hokejski vihar Včerajšnje obvestilo, da ima hokejska reprezentanca pred olimpijsko sezono in drugim zaporednim nastopom pod petimi krogi novega selektorja, je za večino udarila kot nedeljske strele, ki so parale ...
22
Kontrec: Slabo vzdušje v Parizu razlog za zamenjavo selektorja Vodstvo Hokejske zveze Slovenije se je za zamenjavo Nika Zupančiča s Karijem Savolainenom odločilo zaradi slabega vzdušja in reakcij ekipe na svetovnem prvenstvu elitne divizije v Parizu.
19
Rise bo na olimpijske igre popeljal Kari Savolainen Finec Kari Savolainen je novi selektor slovenske hokejske reprezentance. Na klopi je zamenjal Nika Zupančiča. 62-letni Finec je bil selektor Slovenije že v sezonah 2003/2004 in 2004/2005.
40
Planko podpisal enoletno pogodbo z Jeseničani Vodstvo Jesenic sestavlja ekipo za novo sezono v Alpski ligi. Branilec David Planko, ki je pred nekaj dnevi praznoval 24. rojstni dan, je podpisal enoletno pogodbo.
9
Po 11 letih na naboru Lige NHL spet izbran Slovenec 152 je številka, ki si jo bo Jan Drozg zapomnil za vse življenje. V 5. krogu letošnjega nabora so ga kot 152. igralca zapovrstjo izbrali aktualni prvaki lige, Pittsburgh Penguins.
35
Na NHL-naboru prvič v glavni vlogi švicarski hokejist Prvi izbor na letošnjem naboru Lige NHL je postal švicarski hokejist Nico Hischier. Izbral ga je New Jersey. Los Angeles se je odločil za Kanadčana Gabriela Vilardija.
10
McDavid dobil priznanje za igralca NHL-sezone Vodstvo Lige NHL je na gala prireditvi v Las Vegasu podelilo tudi priznanja najboljšim pretekle sezone. Najkoristnejši igralec je 20-letni kapetan Edmontona Connor McDavid.
5
Fleury najbolj zveneča okrepitev hokejistov Vegasa Nova ekipa v Ligi NHL Vegas Golden Knights so na razširjenem naboru nabrali svoje moštvo 30 hokejistov iz drugih ekip.
14
V vratih Olimpije bo Robert Kristan Hokejisti HK Olimpije so se za novo sezono, v kateri bodo nastopali v Alpski ligi, okrepili s 34-letnim dolgoletnim reprezentančnim vratarjem Robertom Kristanom, ki je sklenil dveletno pogodbo.
100
Foto: 650.000 ljudi na paradi prvakov v Pittsburghu MVP končnice Lige NHL Sidney Crosby je bil presenečen, ko je na ulicah Pittsburgha videl nepregledno množico navijačev na paradi prvakov. Zbralo se je kar 650.000 ljudi.
9

Citat za prebrat
link
Matjaž Kek
9
23. julij 2017 ob 11:31 Zelo težka tekma. Res je, da smo zmagali, ampak trener Rijeke danes ne more biti srečen. Zame je bil to eden najtežjih trenutkov, odkar sem na Reki.
Več novic ...
Anketa: 23. julij 2017 ob 07:27

Kakšna se vam je zdela letošnja kolesarska Dirka po Franciji?

Izjemno zanimiva, Tour bom kar pogrešal.
Dirka kot dirka, nič posebnega.
Kolesarstvo me ne zanima.
Arhiv
Kazalo