Košarka
slice
Mladi slovenski košarkarji nič več med elito
Na EP-ju osvojili 14. mesto, 23. julij 2017 ob 23:13 Slovenska košarkarska reprezentanca do 20 let je s porazom z Italijo (52:69) osvojila 14. mesto in je tako izpadla iz elitne divizije.
28
Čančar: Nabor je za menoj, zdaj so misli povsem usmerjene v reprezentanco
20
23. julij 2017 ob 07:01 Devet let je minilo, odkar je bil Slovenec nazadnje izbran na naboru Lige NBA. Takrat je bil to Goran Dragić, letos se je Denver odločil za Vlatka Čančarja, oba pa sta zdajšnja reprezentanta.
Mladi slovenski košarkarji še upajo
9
22. julij 2017 ob 15:57 Slovenska košarkarska reprezentanca do 20 let je na evropskem prvenstvu na Kreti z 78:50 premagala Latvijo, s čimer je ohranila možnosti za obstanek v elitni diviziji.
Irving naj bi želel zapustiti Cleveland
40
22. julij 2017 ob 11:47 Po poročanju več virov, prvi je o tem poročal ESPN, je košarkar Clevelanda Kyrie Irving prejšnji teden med sestankom z lastnikom kluba Danom Gilbertom zaprosil za menjavo kluba.
Lorbek: To je zadnja priložnost, da še pokažem, kaj znam
100
21. julij 2017 ob 06:44 "Vesel sem, da se bom pridružil fantom na pripravah in hvaležen sem Košarkarski zvezi, da mi je dala to priložnost," je na zboru reprezentance povedal Erazem Lorbek.
Dončić: Verjamem, da s to ekipo lahko pridemo zelo daleč Na zboru reprezentance je bil v središču pozornosti razumljivo Luka Dončić, najboljši mladi košarkar v Evropi, ki je prvič član slovenske izbrane vrste.
57
Mlajši člani morajo za obstanek dvakrat zmagati Slovenska košarkarska reprezentanca je na evropskem prvenstvu do 20 let na Kreti po podaljšku klonila pred Črno goro. Zdaj jo čaka srdit boj za obstanek.
9
Rondo podpisal za New Orleans Košarkarji New Orleans Pelicansov so se okrepili z organizatorjem igre Rajonom Rondom. Podrobnosti pogodbe niso znane.
1
Kokoškov: Če ne bi verjel, da gre Erazem lahko na EP, ne bi bil tu "Slovenija je vedno igrala agresivno košarko, dobro obrambo s pritiskom na žogi in z veliko tranzicije. Identiteta ekipe ostaja enaka," je na začetku priprav za EP dejal selektor Igor Kokoškov.
59
Slovenski mladeniči se bodo na Kreti borili za obstanek Reprezentanca mlajših članov je na evropskem prvenstvu na Kreti klonila v osmini finala, kjer so bili močnejši litovski košarkarji (76:61).
2
Ginobili bo še eno leto navduševal v San Antoniu Najboljši argentinski košarkarski zvezdnik Manu Ginobili, ki bo konec meseca dopolnil 40 let, bo tudi v prihodnji sezoni igral za San Antonio Spurse, s katerimi je že štirikrat postal prvak Lige NBA.
9
Kokoškov prižgal zeleno luč za Erazma Lorbka Priprav slovenske košarkarske reprezentance za evropsko prvenstvo, ki se začnejo v sredo, se bo udeležil tudi Erazem Lorbek, ki zadnja dva meseca trenira pod vodstvom Rada Trifunovića.
68
Oliver ostaja v Olimpiji: Zaljubil sem se v Slovenijo Najboljši košarkar Uniona Olimpije v lanski sezoni Devin Oliver je podaljšal sodelovanje z Ljubljančani, za katere bo igral tudi v prihodnji sezoni.
54
Zoran Dragić dobro okreva, a nastop na EP-ju bi bil preveliko tveganje Košarkarji se na evropsko prvenstvo podajajo z visokimi cilji, a velika vrzel je nastala po poškodbi Zorana Dragića, ki je bil v zadnjih letih ob bratu Goranu ključni mož Slovenije.
30
Alexander prodaja Houston, Pierce se poslavlja v zelenem Lastnik košarkarske ekipe Houston Leslie Alexander se je odločil, da po 24 letih proda košarkarski klub. Alexander je leta 1993 kupil Rakete za 85 milijonov dolarjev.
13

Citat za prebrat
link
Matjaž Kek
9
23. julij 2017 ob 11:31 Zelo težka tekma. Res je, da smo zmagali, ampak trener Rijeke danes ne more biti srečen. Zame je bil to eden najtežjih trenutkov, odkar sem na Reki.
Več novic ...
Anketa: 23. julij 2017 ob 07:27

Kakšna se vam je zdela letošnja kolesarska Dirka po Franciji?

Izjemno zanimiva, Tour bom kar pogrešal.
Dirka kot dirka, nič posebnega.
Kolesarstvo me ne zanima.
Arhiv
Kazalo