Košarka
slice
Legendarnega Dudo Ivkovića v pokoj pospremili številni zvezdniki
Igrali tudi srbski reprezentanti, poraženi v nedeljskem finalu, 21. september 2017 ob 10:41 Z revialno humanitarno tekmo se je v Pireju v 74. letu življenja od košarke poslovil legendarni srbski trener Dušan Duda Ivković.
15
Z imenovanjem novega selektorja bo treba pohiteti
189
20. september 2017 ob 10:22 Za razliko od prejšnjih let se bo košarkarska reprezentančna sezona nadaljevala že čez dobra dva meseca, ko se bodo začele kvalifikacije za SP. Kako priti do Kitajske, predvsem pa s kom?
Gogi v solzah: Tudi če bom osvojil NBA-prstan, ne bo šlo čez to kolajno
187
19. september 2017 ob 21:29 Goran Dragić se ni šalil, ko je napovedal, da se bo iz Carigrada vrnil z zlatom. Bil je selektorjeva desna roka, prvi med 12 zlatimi košarkarji, kapetan in najboljši posameznik tega EP-ja.
Đorđević leta 1995 blestel v finalu, tokrat ga je nemo opazoval
83
20. september 2017 ob 07:35 Predstava Gorana Dragića v finalu EuroBasketa bo šla brez dvoma v zgodovino kot ena najboljših, v boju za zlato so bili strelsko uspešnejši le trije košarkarji.
Bo Dragić končal reprezentančno pot? "Po mojem, da."
253
19. september 2017 ob 12:49 "To, kar sem si želel, sem dosegel, zlato kolajno, in mislim, da je prav, da na tej stopnički nekako končam," je na novinarski konferenci v Ljubljani dejal Goran Dragić.
Zlato upanje za vzpon in rešitev slovenske košarke Slovenija je evropski prvak. Smo že dojeli? Slovenija je evropski prvak.
96
Po carigrajskem zlatu: solze, preznojene majice, predvsem pa ponos "Košarkarji so dali navdih vsej državi, ki je morda bolj kot uspeha lačna pristnih odnosov ," zlato pravljico podoživlja Marko Milić, ki je bil med finalom tako nervozen, da je moral zamenjati ...
47
20 tisoč navdušencev na zlati zabavi Dragiću vpilo: Moj kapetan! Zlati košarkarji so na sprejemu v Ljubljani znova navdušili izjemno množico navijačev, Goran Dragić pa je Luko Dončića določil za nosilca naslednjih uspehov.
341
Luka Dončić zlato medaljo posveča celi Sloveniji Kljub številnim težavam v zadnjih letih se kar naenkrat košarkarska prihodnost Slovenije zdi svetla. Reprezentanca je evropski prvak (!), ključen mož pa 18-letni Luka Dončić.
95
MMCživo: Vrnitev zlatih fantov v sliki in besedi Slovenski košarkarji so se po veličastnem naslovu evropskega prvaka vrnili v domovino. Spremljali smo vsak njihov korak. Zgodovinski dan smo na MMC-ju pospremili v obliki MMCživo
292
Dragić: Slovenija, domov prihajamo kot evropski prvaki "Ena trofeja, večna slava!" je geslo EuroBasketa 2017.
160
Dončić v družbi Sabonisa, Petrovića, Ćosića ... Eden od največjih junakov evropskega prvenstva v košarki je bil Luka Dončić, ki je postal drugi najmlajši igralec, ki je bil izbran v idealno peterko na turnirjih stare celine.
54
V Srbiji žalost in ogorčenje nad sojenjem Solze veselja na eni in razočaranja na drugi strani. Srbi so bili po tretji zaporedni srebrni medalji na velikih tekmovanjih neutolažljivi.
244
Prepelič: Če je Slovenija kaj, je košarkarska država Goran Dragić, Anthony Randolph, Matic Rebec, Aleksej Nikolić, Klemen Prepelič, Edo Murić, Jaka Blažič, Gašper Vidmar, Saša Zagorac, Žiga Dimec, Vlatko Čančar in Luka Dončić – to je 12 slovenskih ...
41
ZLATI FANTJE CAR(J)IGRADA, ŠAMPIONI, ŠAMPIONI! Slovenija je šla do konca, Slovenija ima zlato medaljo na evropskem prvenstvu, Slovenija je košarkarski šampion!!! Srbija je v Carigradu padla s 93:85.
304

Citat za prebrat
link
Simon Rožman
7
20. september 2017 ob 20:18 Črv v glavi, čim prej bo treba najti pot iz krize. Ne bežimo od odgovornosti, vsaj jaz ne. Še tri tedne nazaj smo bili v treh tekmovanjih, trenutno smo samo še v enem.
Več novic ...
Anketa: 18. september 2017 ob 05:06

Kdo je bil za Dragićem in Dončićem tretji najboljši slovenski posameznik na košarkarskem EP-ju?

Anthony Randolph
Klemen Prepelič
Gašper Vidmar
Arhiv
Kazalo