Odbojka
slice
Ljubljanski spektakel na mivki po poškodbi ostal brez vrhunca
Tjaša Kotnik in Tjaša Jančar med dekleti četrti, 22. julij 2017 ob 22:25 Na turnirju evropske serije CEV Masters sta med moškimi po predaji ruske dvojice zaradi poškodbe slavila Norvežana Mol in Sorum. Slovenski dvojici do četrtih mest.
10
Dve slovenski odbojkarski dvojici na delu tudi v soboto
6
22. julij 2017 ob 08:33 Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta se na turnirju evropske serije CEV Masters na Kongresnem trgu v Ljubljani uvrstila v četrtfinale.
Odbojkarski spektakel na Kongresnem trgu, slovenska aduta Pokeršnik in Zemljak
1
20. julij 2017 ob 20:49 Kongresni trg v Ljubljani ima te dni spremenjeno podobo. Na njem stojita igrišči za odbojko, začel se je namreč mednarodni turnir v odbojki na mivki, ki ga prireja Evropska odbojkarska zveza.
"Zahrbten odnos odbojkarskih veljakov do Slovenije, ki se ne predaja"
36
19. julij 2017 ob 18:47 Slovenska odbojkarska zveza je razočarana nad "zahrbtnim odnosom Mednarodne odbojkarske zveze", ki je Slovenijo prikrajšala za nastop v prvem razredu Svetovne lige, a kljub temu napoveduje, da se ne ...
Najmočnejši razred svetovne lige brez slovenskih odbojkarjev
144
17. julij 2017 ob 16:16 Iz Odbojkarske zveze Slovenije so sporočili, da moška reprezentance v prihodnji sezoni ne bo med 16 ekipami, ki bodo igrale v najmočnejšem razredu svetovne lige.
Odbojkarji misli usmerili proti Poljski in branjenju srebra Moška odbojkarska reprezentanca se je zbrala v Kranjski Gori, kjer je začela priprave na evropsko prvenstvo, ki ga bo konec avgusta gostila Poljska.
7
Odbojkarska zveza Slovenije od FIVB-ja zahteva pojasnila Vse od sredine junija, ko so se na spletni strani bolgarske odbojkarske zveze pojavile informacije o spremembi formata tekmovanja v Svetovni ligi, Odbojkarska zveza Slovenije od krovne organizacije ...
18
Francozi pokvarili zabavo Brazilcem Odbojkarji Francije so drugič v zgodovini osvojili Svetovno ligo. Na sklepnem turnirju v Curitibi so v finalu pred 23.000 gledalci ugnali gostitelje Brazilce s 3:2 (-21, 15, 23, -19, 13).
14
Francija in Brazilija zmagali v predtekmovalnih skupinah Brazilija, Kanada, Francija in ZDA so polfinalistke sklepnega turnirja odbojkarske Svetovne lige v Curitibi. Polfinalna para sta Brazilija - ZDA in Francija - Kanada.
8
Nova cvetka mednarodne zveze: Odbojkarji zmrzujejo na finalu svetovne lige V Braziliji se je začel zaključni turnir elitnega razreda svetovne lige v odbojki. Uvodne dvoboje je zasenčil mraz, saj tekme v Cortibi ne potekajo v dvorani, ampak na nogometnem stadionu.
10
Slovenija se ne da - odločen boj za mesto med odbojkarsko elito Odbojkarska zveza Slovenije je napovedala odločen boj za slovensko mesto v svetovni odbojkarski eliti, brez katerega naj bi Slovenija neuradno ostala.
27
Nova odbojkarska liga brez (kvalificirane) Slovenije?! Odbojkarska zveza Bolgarije je na svoji spletni strani objavila preoblikovanje svetovne lige v odbojki, v prvi skupini naj bi bilo 16 ekip in med njimi ni Slovenije, ki si je sicer nastop priborila ...
79
Chiappini objavil seznam za Nizozemsko Pred slovensko žensko odbojkarsko reprezentanco je pestro obdobje, saj bo konec avgusta nastopila v 3. krogu kvalifikacij za svetovno prvenstvo na Nizozemskem, septembra pa jo čaka še nastop na ...
9
Prvorazredni odbojkarji: "Slovenija se ne zaveda, kaj smo naredili" "Ne zavedamo se, kaj smo naredili. Slovenija se ne zaveda, kaj smo naredili. Slovensko odbojko smo popeljali v svetovni vrh," je po prihodu v Slovenijo povedal kapetan odbojkarske reprezentance Tine ...
61
Nekoč nepredstavljivo, zdaj realnost – Slovenija med odbojkarsko elito Slovenska reprezentanca je v odbojkarskem raju. Po zmagi nad Japonsko s 3:0 v finalu drugega kakovostnega razreda se je prebila v najvišji rang svetovne lige med najboljših 12 na svetu.
170

Citat za prebrat
link
Matjaž Kek
8
23. julij 2017 ob 11:31 Zelo težka tekma. Res je, da smo zmagali, ampak trener Rijeke danes ne more biti srečen. Zame je bil to eden najtežjih trenutkov, odkar sem na Reki.
Več novic ...
Anketa: 23. julij 2017 ob 07:27

Kakšna se vam je zdela letošnja kolesarska Dirka po Franciji?

Izjemno zanimiva, Tour bom kar pogrešal.
Dirka kot dirka, nič posebnega.
Kolesarstvo me ne zanima.
Arhiv
Kazalo