Preostali športi
slice
Šest slovenskih zmag v Kopru: Fabjan dal lekcijo Poturku
Porčič izgubil proti Staniću, 19. september 2017 ob 20:04 Koprska dvorana Bonifika je v soboto gostila borilni spektakel "Legends Collide", na katerem je približno 2.000 gledalcev videlo 14 borb in šest slovenskih zmag.
1
Nemški namiznotenisači gladko do evropskega naslova
1
17. september 2017 ob 21:36 Nemška moška namiznoteniška reprezentanca je osvojila naslov evropskih prvakov. V finalu je v Luksemburgu s 3:0 odpravila Portugalsko. Slovenija in Francija sta osvojili bronasti medalji.
Slovenci se po hudem boju z Nemci domov vračajo z bronom
9
16. september 2017 ob 22:55 Uspešen teden slovenskih športnikov je z bronasto medaljo na ekipnem evropskem prvenstvu v Luksemburgu obogatila moška namiznoteniška reprezentanca.
Apotekarjeva v Mariboru do evropskega zlata
16. september 2017 ob 19:29 Drugi dan evropskega mladinskega prvenstva za judoiste v Mariboru je bil za slovensko izbrano vrsto precej uspešnejši kot prvi, ko so vsi borci klonili v uvodnih borbah.
Zgrabili priložnost in nepričakovano osvojili medaljo
21
16. september 2017 ob 10:24 Precej tiho so se ob vsem košarkarskem navdušenju pri nas na svoje evropsko ekipno prvenstvo podali slovenski namiznoteniški igralci, na koncu pa so tudi oni presenetili v vseh pogledih.
Tokić in Jorgić spravila na kolena še Švede - Slovenci že imajo bron Slovenska moška namiznoteniška reprezentanca je na evropskem prvenstvu v Luxembourgu poskrbela za senzacijo.
33
Kauzer in Savšek slovenska aduta na svetovnem prvenstvu v Pauju Slalomiste in spustaše na divjih vodah med 26. septembrom in 1. oktobrom čaka vrhunec sezone.
Slovenskim namiznoteniškim igralcem uspel pravi podvig Slovenska moška namiznoteniška reprezentanca je v odločilni tekmi za uvrstitev med najboljših osem reprezentanc evropskega prvenstva v Luxembourgu s 3:2 ugnala branilko naslova Avstrijo.
6
Jorgić in Tokić dobila niz, več ni bilo pričakovati Slovenska moška namiznoteniška reprezentanca je po pričakovanju izgubila prvi dvoboj skupine B evropskega prvenstva v Luksemburgu.
1
Nakrstova v Chattanoogi do naslova svetovne prvakinje Konec tedna je v Chattanoogi v Tennesseeju potekalo svetovno prvenstvo v polovičnem Ironmanu, na katerem so tekmovalci nastopili na 1,9 km plavanja, 90 km kolesarjenja in 21 km teka.
2
MOK se na skupščini spoprijema z novo korupcijsko afero V Limi, kjer bo v sredo Mednarodni olimpijski komite (MOK) pripravil skupščino, se vse vrti okrog korupcije.
4
Velika zmaga Benjamina Savška med kanuisti! Na zadnji tekmi sezone svetovnega pokala v kajaku in kanuju na divjih vodah v Seu d'Urgellu je kanuist Benjamin Savšek dosegel veliko zmago!
6
Kovačič od pekla do izjemnega maratona in brona Jaroslav Kovačič je na evropskem prvenstvu v dolgem triatlonu na Nizozemskem osvojil bronasto medaljo, potem ko je zadnjo disciplino, maratonski tek, opravil v dveh urah in 45 minutah.
1
Kauzer z zmago v Seu d'Urgellu ujel formo za svetovno prvenstvo Slovenski as na divjih vodah kajakaš Peter Kauzer je zmagal na zadnji tekmi sezone svetovnega pokala v Seu d'Urgellu na španski strani Pirenejev.
7
V Kopru bo 16. septembra "pokalo in grmelo" Ruska organizacija W5 v koprski dvorani Bonifika 16. septembra organizira borilni spektakel z naslovom Legende se udarijo ("Legends Colllide"), na katerem se bo predstavilo 28 kikboksarjev po ...
5

Citat za prebrat
link
Simon Rožman
7
20. september 2017 ob 20:18 Črv v glavi, čim prej bo treba najti pot iz krize. Ne bežimo od odgovornosti, vsaj jaz ne. Še tri tedne nazaj smo bili v treh tekmovanjih, trenutno smo samo še v enem.
Več novic ...
Anketa: 18. september 2017 ob 05:06

Kdo je bil za Dragićem in Dončićem tretji najboljši slovenski posameznik na košarkarskem EP-ju?

Anthony Randolph
Klemen Prepelič
Gašper Vidmar
Arhiv
Kazalo