Preostali športi
slice
Anja Klinar z drugim izidom kariere deveta na 400 prosto
Petru Johnu Stevensu se pozna bolezen, 23. julij 2017 ob 12:51 Slovenski plavalci so dobro začeli svetovno prvenstvo v Budimpešti. Najvišje je bila prvi dan Anja Klinar, ki je bila z drugim izidom v karieri (4:07,75) deveta na 400 prosto.
Kegl v četrtfinalu olimpijade gluhih
1
22. julij 2017 ob 13:27 Teniški igralec Marino Kegl se je prebil v četrtfinale olimpijskih iger gluhih športnikov v Samsunu v Turčiji. V 3. krogu je s 6:3 in 6:2 premagal 11. nosilca, Avstrijca Roberta Gravogla.
Strelec Venta 14. na evropskem prvenstvu
3
22. julij 2017 ob 12:40 Kevin Venta je na evropskem prvenstvu v Bakuju zasedel 14. mesto v streljanju z malokalibrsko pištolo na 50 metrov. Zadel je 535 krogov.
Gluhi košarkarji olimpijado začeli s porazoma in zmago
3
21. julij 2017 ob 20:27 Slovenski košarkarji, ki igrajo na olimpijadi gluhih v Samsunu v Turčiji, so v uvodnih treh krogih dvakrat izgubili, enkrat pa so zmagali.
Špela Perše ni pričakovala uvrstitve med najboljših 20
1
19. julij 2017 ob 11:54 Slovenska plavalka Špela Perše je na svetovnem prvenstvu v plavanju v Budimpešti na pet kilometrov osvojila 18. mesto.
V Vroclav odhaja 16 slovenskih športnikov V Vroclavu se bodo v četrtek začele 10. svetovne igre, največji športni dogodek za športnike v neolimpijskih športih.
11
Špela Perše na Blatnem jezeru zasedla 24. mesto Špela Perše je odprla slovenske nastope na svetovnem prvenstvu v plavanju in vodnih športnih na Madžarskem. V olimpijskem 10-kilometrskem plavalnem maratonu je osvojila 24. mesto.
4
Srebro za kajakašici, Ponomarenkova ob tem osvojila še bron Kajakašici Špela Ponomarenko Janić in Anja Osterman sta v finalu EP-ja na mirnih vodah v Plovdivu na 500-metrski razdalji osvojili srebrno medaljo, Ponomarenkova pa si je priveslala še bron na 200 m.
2
Mrakova in Macarolova do prve kolajne na SP-jih Jadralki Tina Mrak in Veronika Macarol sta na svetovnem prvenstvu olimpijskega razreda 470 v Solunu osvojili bronasto medaljo, saj sta z osmim mestom v zadnji regati za kolajne zadržali skupno ...
8
Jadralki Mrakova in Macarolova blizu medalji Slovenski jadralki Tina Mrak in Veronika Macarol sta na svetovnem prvenstvu v razredu 470 v Solunu pred zadnjim dnem na tretjem mestu.
Nova zmaga Garnbretove v Chamonixu, Kramplova sedma Janja Garnbret je zmagala na tekmi svetovnega pokala v športnem plezanju v disciplini težavnost v Chamonixu.
4
Ponomarenko Janićeva v Bolgarijo po kolajno Kajakaše in kanuiste na mirnih vodah konec tedna v Plovdivu čaka letošnje evropsko prvenstvo. Udarni adut v petčlanskem slovenskem taboru je 35-letna Koprčanka Špela Ponomarenko Janić.
1
Silverhawksi neporaženi do osmega naslova prvaka V finalu državnega prvenstva v ameriškem nogometu so Ljubljana Silverhawks s prepričljivo predstavo že osmič zapored osvojili naslov najboljšega v državi.
5
Zmaga Garnbretove, Markovičeva in Škofic na drugem mestu Slovenski športni plezalci so se na premierni tekmi svetovnega pokala v težavnostnem plezanju v Villarsu v Švici kar trikrat povzpeli na stopničke.
9
Veslač Hrvat šesti v Luzernu Slovenski veslač Rajko Hrvat je na sloviti regati Rotsee (Rdeče jezero) v Luzernu osvojil šesto mesto med lahkimi skifisti.
3

Citat za prebrat
link
Matjaž Kek
8
23. julij 2017 ob 11:31 Zelo težka tekma. Res je, da smo zmagali, ampak trener Rijeke danes ne more biti srečen. Zame je bil to eden najtežjih trenutkov, odkar sem na Reki.
Več novic ...
Anketa: 23. julij 2017 ob 07:27

Kakšna se vam je zdela letošnja kolesarska Dirka po Franciji?

Izjemno zanimiva, Tour bom kar pogrešal.
Dirka kot dirka, nič posebnega.
Kolesarstvo me ne zanima.
Arhiv
Kazalo