Rokomet
slice
Slovenci v Alžiru boljši tudi od Egipta
V ponedeljek ob 11.00 s Švedi, 22. julij 2017 ob 22:58 Slovenska rokometna reprezentanca do 21 let je na svetovnem prvenstvu v Alžiru še tretjič zmagala. Tokrat je z 28:23 padel Egipt.
4
Mladi Slovenci remizirali s Francozi
13
21. julij 2017 ob 18:33 Slovenski rokometaši do 21 let odlično igrajo na svetovnem prvenstvu v Alžiriji. Po zmagah nad Katarjem in Dansko so v tretjem krogu remizirali s Francozi (22:22).
Ambiciozni Velenjčani zagrizli v novo sezono
21. julij 2017 ob 16:05 Za rokometaše Gorenja iz Velenja je konec dopusta, saj so v četrtek začeli priprave na novo sezono, v kateri so njihovi cilji visoki.
Verdinek v Velenje, Celminš pa v Maribor
5
18. julij 2017 ob 16:44 Rokometaši Gorenja so se okrepili z Maticem Verdinkom, dozdajšnjim članom Maribora, kamor iz Velenja odhaja estonski reprezentant Andris Celminš.
Gal Marguč bo dres Celja nosil do leta 2020
5
17. julij 2017 ob 12:58 Vodstvo rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško je podaljšalo sodelovanje z Galom Margučem.
Slovenija namerava kandidirati za EP v rokometu Predsednik Rokometne zveze Slovenije Franjo Bobinac je na letnem zasedanju zbora članov na Brezovici predstavil namero kandidature za organizacijo evropskega prvenstva leta 2022 ali v sodelovanju z ...
4
Kodrin obljubil zvestobo Celju do leta 2020 Slovenski rokometni reprezentant Tilen Kodrin ostaja član Celja Pivovarne Laško najmanj do leta 2020, saj je predčasno podaljšal pogodbo še za nadaljnji dve sezoni.
3
David Razgor v Celju do leta 2020 Vodstvo rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško je podaljšalo pogodbo z Davidom Razgorjem do leta 2020.
3
Evropski velikani prihajajo v Zlatorog Rokometaši Celja Pivovarne Laško se bodo v Ligi prvakov v skupini B pomerili z Veszpremom, Kielcami, PSG-jem, Aalborgom, Meškovom Brest, Flensburg-Handewittom in Kielom.
22
Vujović odslej v dvojni vlogi: selektor bo vodil tudi Koper Presenetljiva novica s Primorske. Selektor slovenske rokometne reprezentance Veselin Vujović je postal trener prvoligaša Koper 2013. S klubom je podpisal dveletno pogodbo.
31
Celjani v šestem bobnu, Gorenje v tretjem Evropska rokometna zveza (EHF) je objavila bobne pred žrebom skupin Lige prvakov in Lige prvakinj, ki bo v petek zvečer na Ljubljanskem gradu.
5
SP: Slovenske rokometašice v skupini A s Španijo in Francijo V Hamburgu so opravili žreb skupin za žensko svetovno rokometno prvenstvo. Slovenke se bodo v skupini A pomerile s Francijo, Romunijo, Španijo, Angolo in Paragvajem.
4
V rokometni Ligi prvakov tudi Gorenje Velenje Slovenski rokomet bo imel v naslednji sezoni Lige prvakov dva predstavnika. Poleg Celja Pivovarne Laško še Gorenje Velenje.
18
Marguč Slovencem prinesel (spet) Nemce Žreb v Zagrebu je določil, da bodo slovenski rokometaši na januarskem evropskem prvenstvu na Hrvaškem igrali v skupini z Nemci, Črnogorci in Makedonci.
56
Šibila trener Branika; Grkinja v vrstah Krima Rokometaše mariborskega Branika bo spet vodil Marko Šibila, trener, s katerim so Mariborčani dosegli največje uspehe v zgodovini kluba.
1

Citat za prebrat
link
Matjaž Kek
9
23. julij 2017 ob 11:31 Zelo težka tekma. Res je, da smo zmagali, ampak trener Rijeke danes ne more biti srečen. Zame je bil to eden najtežjih trenutkov, odkar sem na Reki.
Več novic ...
Anketa: 23. julij 2017 ob 07:27

Kakšna se vam je zdela letošnja kolesarska Dirka po Franciji?

Izjemno zanimiva, Tour bom kar pogrešal.
Dirka kot dirka, nič posebnega.
Kolesarstvo me ne zanima.
Arhiv
Kazalo