Zimski športi
slice
Pjongčang 2018 - od iger miru do sumničavega pogledovanja k severni sosedi
Malo vstopnic so kupili predvsem Kitajci in Japonci, 21. september 2017 ob 06:20 "Na teh olimpijskih igrah bo še vse tako, kot je bilo na igrah do zdaj: športniki Južne in Severne Koreje bodo nastopili vsak pod svojo zastavo. Da bi nastopali v združeni reprezentanci, bo po moji ...
34
Ilka Štuhec s "čisto glavo" v novo sezono
7
15. september 2017 ob 18:15 Smučarska zveza Slovenije in najboljša slovenska smučarka Ilka Štuhec sta uskladili podrobnosti glede pogodbe za novo sezono, katere vrhunec bodo olimpijske igre v Južni Koreji februarja prihodnje ...
Hadalin se zaveda, da se vse začne pri veleslalomu
6
14. september 2017 ob 18:11 Štefan Hadalin se je zadovoljen vrnil s priprav v Argentini. Z novimi smučmi se je že spoprijateljil, predvsem je pokazal velik napredek v veleslalomu.
Peter Prevc s slatnarja presedlal na fischerja
99
14. september 2017 ob 13:02 Dolgo je Peter Prevc razmišljal o zamenjavi smuči in po tednih testiranj je odločitev končno padla. Slovenski skakalec se bo v olimpijsko sezono podal z novim opremljevalcem.
Nova geometrija veleslalomskih smuči ne bo prinesla revolucije
5
11. september 2017 ob 16:04 " Imamo poletne svetovne prvake, kot jim rečemo, a pozimi ne pridejo med deset ," trener moške smučarske ekipe Klemen Bergant odgovarja na vprašanje, ali so imeli Slovenci med pripravami že kakšne ...
Lanišek z rekordom skakalnice do skupnega vodstva! Anže Lanišek je zmagovalec tudi druge tekme v Čajkovskem. Domžalčan je tekmece premagal za več kot deset točk, hkrati pa s 109,5 metra postavil tudi nov rekord srednje skakalnice.
20
Anže Lanišek v Rusiji skočil do zmage Slovenski skakalec Anže Lanišek je zmagal na tekmi poletne velike nagrade v Čajkovskem. Lanišek se je na vrh zavihtel z odličnim skokom v finalu, ko je pristal pri 143 metrih.
16
Ana Drev že na snegu; v Söldnu ne bo Lare Gut Ana Drev je že skoraj pozabila na težave s kolenom in meni, da se primanjkljaj treninga na južni polobli ne bo poznal. Seveda bo veliko povedala že tekma v Söldnu.
9
Veter odpihnil kvalifikacije v Čajkovskem Karavana smučarjev skakalcev se je preselila v Rusijo, kjer bosta v soboto in nedeljo v Čajkovskem dve tekmi poletne velike nagrade.
Vodja reprezentance bo Petek, Slovenija bo imela tudi olimpijsko hišo Slovensko reprezentanco na zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu bo vodil nekdanji svetovni prvak v smučarskih skokih in zdaj direktor Smučarske zveze Slovenije Franci Petek, so določili na redni ...
10
Kobajašija v slogu bratov Prevc, Lanišek prvič na stopničkah Na drugi tekmi smučarjev skakalcev v Hakubi je bil Anže Lanišek tretji. Na poletni veliki nagradi sta brata Junširo in Rjoju Kobajaši ponovila uspeh Petra in Domna Prevca iz svetovnega pokala.
14
Semenič in Lanišek v Hakubi tik pod odrom za zmagovalce Na četrti tekmi poletne velike nagrade v smučarskih skokih so štirje Slovenci končali med najboljši deseterico. V Hakubi je Junširo Kobajaši poskrbel, da je zmaga ostala doma.
25
V Hakubi uspešnih vseh sedem Slovencev Smučarji skakalci so opravili kvalifikacije pred sobotno tekmo poletne velike nagrade v Hakubi. Na njej bo nastopilo vseh sedem Slovencev, od katerih je bil na četrtem mestu najboljši Anže Semenič.
5
Ilka Štuhec pred novo sezono: Vsi gremo z ničle "Za zdaj gre vse po načrtu, tudi kondicijsko sem trenirala dovolj, česar smo se na začetku malo bali, da bo kak teden zmanjkal glede na vse dodatne obveznosti, ki jih je prinesla dobra sezona. To je ...
26
Johaugova tudi dokončno ostala brez olimpijskih iger Mednarodno športno razsodišče (CAS) v Lozani je zavrnilo pritožbo norveške smučarske tekačice Therese Johaug, ki je izpodbijala odločitev o prepovedi nastopanja zaradi dopinških očitkov.
16

Citat za prebrat
link
Simon Rožman
7
20. september 2017 ob 20:18 Črv v glavi, čim prej bo treba najti pot iz krize. Ne bežimo od odgovornosti, vsaj jaz ne. Še tri tedne nazaj smo bili v treh tekmovanjih, trenutno smo samo še v enem.
Več novic ...
Anketa: 18. september 2017 ob 05:06

Kdo je bil za Dragićem in Dončićem tretji najboljši slovenski posameznik na košarkarskem EP-ju?

Anthony Randolph
Klemen Prepelič
Gašper Vidmar
Arhiv
Kazalo