Zimski športi
slice
Bauer ima občutek, da bodo olimpijske igre nekaj posebnega
Velepec in Fak že nekaj časa trenirata na Norveškem, 20. november 2017 ob 15:59 Čeprav Jakov Fak zadnji konec tedna zaradi nahoda ni opravil generalke za Östersund, so občutki dobri, optimistično pa sezono začenja tudi Klemen Bauer, ki skoraj za petino več trenira.
3
Kobajaši presenetil favorite, do točk le Prevc in Bartol
371
19. november 2017 ob 17:05 Japonski smučarski skakalec Juniširo Kobajaši je z zmago presenetil na prvi tekmi sezone svetovnega pokala v Wisli. V finalu sta nastopila le dva Slovenca.
Norvežanom ekipna tekma, Slovenija šesta
156
18. november 2017 ob 17:50 Slovenski skakalci v postavi Timi Zajc, Anže Semenič, Tilen Bartol in Peter Prevc so na uvodni tekmi nove sezone v Wisli osvojili šesto mesto.
V kvalifikacijah Wisle od Slovencev najboljša najmlajša
250
17. november 2017 ob 19:28 Na uvodni tekmi nove sezone svetovnega pokala v smučarskih skokih bodo v Wisli v nedeljo nastopili štirje Slovenci, najboljša pa sta bila Timi Zajc in Tilen Bartol.
Ilka Štuhec
7
17. november 2017 ob 12:46 Neprijetno je. Zelo neprijetno. Tekme so se začele in vedela sem, da v Söldnu ne bom nastopila, v Leviju pa bi. Nikakor ni bila šala, ko sem rekla, da se pripravljamo za tja. Res ni 'fajn'.
llka, Goran in NK Maribor - slovenske športne blagovne znamke leta Prvi dan Sporto konference v Portorožu se je končal z razglasitvijo najmočnejših športnih blagovnih znamk v Sloveniji. Med ženskami je nagrado prvič prejela alpska smučarka Ilka Štuhec.
16
Zima za skakalce s številnimi vrhunci in brez pravega premora Kot je to v navadi, se bodo smučarski skakalci letos borili za kristalna globusa in zlatega orla, ob tem pa še za žlahtne snežinke na SP-ju v poletih in olimpijske kolajne v Pjongčangu.
8
Janus postavil konkretna cilja - kolajni na SP-ju v poletih in OI "Osebno se mi zdi, da je ta ekipa najmočnejša do zdaj," je pred začetkom olimpijske sezone o sedmerici slovenskih skakalcev za prvo tekmo v Wisli povedal glavni trener Goran Janus.
104
Debi med svetovno elito nagrada za odlične skoke državnega prvaka V petek, ko se bo s kvalifikacijami v Wisli začela olimpijska sezona za smučarske skakalce, bo v svetovnem pokalu prvič nastopil Timi Zajc, poletni slovenski prvak.
39
Prevc na prvo tekmo odhaja pripravljen, samozavesten in miren Pred zimo se je predstavila nordijska reprezentanca. Prvi začenjajo skakalci, od katerih se največ pričakuje. Peter Prevc bo branil olimpijski kolajni in naslov svetovnega prvaka v poletih.
44
Štuhčeva se je že sprijaznila z "usodo" in gleda naprej Najboljša slovenska smučarka Ilka Štuhec se privaja na zimo brez tekmovanj. Zdravljenje poškodbe kolena poteka po načrtu.
10
Za Poissona usodno trčenje v drevo Dan po tragični nesreči francoskega alpskega smučarja Davida Poissona na treningu smuka v kanadski Nakiski je francoska smučarska zveza sporočila, da je bil vzrok smrti 35-letnega tekmovalca trčenje ...
30
Biatlon in doping: tega naj bi bilo zelo, zelo malo " Mislim, da je šlo za enkratno neumnost, še enkrat pa odločno zavračam, da bi jaz kar koli vedel ali celo posumil o tem ," o dopinški aferi Teje Gregorin pravi njen nekdanji trener Uroš Velepec.
24
Nova smučarska tragedija: ubil se je Francoz David Poisson Na treningu v Nakiski v Kanadi se je ob padcu smrtno ponesrečil 35-letni francoski smukač David Poisson, leta 2013 bronast na svetovnem prvenstvu v Schladmingu.
47
Neureuther zmagal, Hirscher konkurenčen, Slovenci ne Nemec Felix Neureuther je zmagovalec slaloma v Leviju, uvodne moške tekme v novi sezoni svetovnega pokala. Od trojice Slovencev se nihče ni prebil v finale.
89

Citat za prebrat
link
Carlo Tavecchio
2
20. november 2017 ob 09:47 Carlo Tavecchio plačuje, ker je za selektorja izbral Venturo. Preprosto je. Nismo se uvrstili na svetovno prvenstvo. Razočaran sem ne kot predsendik zveze, ampak kot Carlo.
Več novic ...
Anketa: 2. november 2017 ob 19:02

Kdo bo slovenski jesenski nogometni prvak?

Maribor
Olimpija
Arhiv
Kazalo