Ture avanture - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Ture avanture - Arhiv
Tudi na Bledu si bo mogoče izposoditi kolo Na Bledu so po zgledu nekaterih drugih slovenskih mest vzpostavili izposojo koles, ki so jo poimenovali Bled Green ways. Na štirih lokacijah bo na voljo 24 koles.
Ryanair odpovedal 2000 poletov: Upravičeni ste do odškodnine Irski nizkocenovni letalski prevoznik Ryanair je za prihodnjih šest tednov odpovedal okoli 2000 poletov, s čimer je razburil tako potnike kot tudi regulatorje, saj ni takoj objavil seznama ...
Kavalir po Ljubljani zapeljal že več kot milijon ljudi Vozilo na električni pogon Kavalir je v osmih mesecih letošnjega leta prepeljalo že 80.000 potnikov, skupaj pa od leta 2008 že 1,2 milijona.
Steklena stena in ograja okoli Eifflovega stolpa Začela so se pripravljalna dela za postavitev steklene stene in ograje okoli Eifflovega stolpa, s katerimi nameravajo glavno pariško znamenitost zaščititi pred terorističnimi napadi.
V Subidi, edini "slovenski" michelinki: večerja pod trofejami in spanje v gnezdu Subida je institucija – naj si gre za njihove interpretacije starih furlanskih jedi ali pa za butično hotelirstvo, ki je za zgled številnim.
"Jan, povej doma, da smo tukaj dobri ljudje" Pred desetimi leti sem kot študent politologije na fakulteti za družbene vede spoznal Angleža, mislim, da mu je bilo ime James, ki je prišel na študentsko izmenjavo v Ljubljano.
Do letalskih vozovnic Adrie Airways kmalu tudi z gotovino Adria Airways bo potnikom kmalu omogočila gotovinsko plačevanje poletov, rezerviranih prek klicnega centra, nato pa tudi za rezervacije po spletu.
Navijaška evforija: v Carigrad v nedeljo kar 11 poletov! Navijaški aranžmaji gredo za med, v Carigrad se bo potovalo tako z letali kot tudi z avtobusi, kombiji in avtomobili!
Na Roblek bom odšel ... In v naj planinski koči leta 2017 postal Roblekov dom na Begunjščici, ki v dolino zre z višine 1657 metrov, je bil v letošnji poletni akciji Planinske zveze Slovenije (PZS) okronan za najbolj priljubljeno planinsko kočo.
Home Exchange - ko svojo ljubljansko garsonjero zamenjate za havajsko vilo Če ste gledali film Počitnice (The Holiday, 2006), v katerem Cameron Diaz svojo losangeleško vilo in milo kalifornijsko podnebje zamenja za idilično hiško Kate Winslet sredi zasnežene Anglije, s tem ...
Še več navijačev na poti v Carigrad, okrepljeni so tudi poleti Če ste med tistimi, ki želite stiskati pesti za slovenske košarkarje v živo in lovite zadnji polet za Carigrad, so možnosti za kaj takega povečane.
Kitajska prepovedala uvoz "smrdljivih" evropskih sirov Kitajski obmejni organi so prepovedali uvoz cele vrste mehkih, plesnivih sirov iz Evrope, ker naj bi plesen vsebovala preveč bakterij, ki niso bile uradno odobrene.
Istra dobila svoj Michelinov vodnik - kljub očitkom o vse nižji ravni restavracij Istra je kot prva pokrajina v naši regiji dobila svoj lastni tiskani Michelinov vodič po najboljših restavracijah.
Na hrvaški obali bodo za red in mir skrbeli kitajski policisti Predstavniki Hrvaške in Kitajske so v Zagrebu podpisali pogodbo o sodelovanju s kitajskimi policisti pri ohranjanju reda in miru med osrednjo turistično sezono ob hrvaški obali.
Navijači: "Gorana je treba poslušati, prihajamo v Carigrad!" Zvečer bo vsa Slovenija dihala s košarkarji, najbolj zagreti so se odpravili kar v Carigrad.
Butični hotel Gredič - od počitniškega dvorca do kulise vinskih žajfnic Do Grediča vodi ozka, vijugasta stranska cesta skozi Brda, mimo vinogradov ter posesti Marjana Simčiča in Movie do cvetoče sivke pred vhodom v butični hotel, katerega zunanjost je širši javnosti ...
Foto: 204 milijone evrov vreden park s tundro in ledeno jamo sredi Moskve Le nekaj korakov stran od Kremlja se je odprl nov park za javnost, ki se hvali z zanimivostmi, kot sta območje tundre in ledena jama z labirintom.
Tujec na surfu Odprl sem vrata kopalnice, ko je ravno lezel izpod korita. Ščurek. Tak, za palec dolg grdavs. Se je prestrašil in hitro smuknil nazaj v luknjo.
Čez vso Evropo prek Rusije do Japonske kar z vlakom Ruska vlada je pripravila velikopotezen predlog, iz katerega lahko sklepamo, da bi potniki čez celotno Evropo do japonskega otoka Hokaido lahko potovali kar v vlakom.
Vipava, postaja na "kulturni poti Leonarda da Vincija"? Občina Vipava se vključuje v evropski projekt, s katerim se bodo povezali v novo evropsko kulturno pot Leonarda da Vincija.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo