Novice
slice
Steklena stena in ograja okoli Eifflovega stolpa
Dela naj bi bila končana sredi prihodnjega leta, 19. september 2017 ob 10:55 Začela so se pripravljalna dela za postavitev steklene stene in ograje okoli Eifflovega stolpa, s katerimi nameravajo glavno pariško znamenitost zaščititi pred terorističnimi napadi.
10
Do letalskih vozovnic Adrie Airways kmalu tudi z gotovino
18
16. september 2017 ob 13:55 Adria Airways bo potnikom kmalu omogočila gotovinsko plačevanje poletov, rezerviranih prek klicnega centra, nato pa tudi za rezervacije po spletu.
Navijaška evforija: v Carigrad v nedeljo kar 11 poletov!
194
15. september 2017 ob 19:49 Navijaški aranžmaji gredo za med, v Carigrad se bo potovalo tako z letali kot tudi z avtobusi, kombiji in avtomobili!
Na hrvaški obali bodo za red in mir skrbeli kitajski policisti
9
12. september 2017 ob 17:43 Predstavniki Hrvaške in Kitajske so v Zagrebu podpisali pogodbo o sodelovanju s kitajskimi policisti pri ohranjanju reda in miru med osrednjo turistično sezono ob hrvaški obali.
Navijači: "Gorana je treba poslušati, prihajamo v Carigrad!"
36
12. september 2017 ob 13:45 Zvečer bo vsa Slovenija dihala s košarkarji, najbolj zagreti so se odpravili kar v Carigrad.
Foto: 204 milijone evrov vreden park s tundro in ledeno jamo sredi Moskve Le nekaj korakov stran od Kremlja se je odprl nov park za javnost, ki se hvali z zanimivostmi, kot sta območje tundre in ledena jama z labirintom.
13
Kam ta konec tedna? Na kraft pivo v Ljubljano, na vrhunsko kulinariko v Prekmurje Kljub slabi vremenski napovedi je pred nami z dogodki bogat konec tedna, ki bo minil predvsem v znamenju kraft piva in lokalne kulinarike.
14
Spomenik bovškega turizma pred temeljito prenovo Heta Asset Resolution je konec avgusta mariborski družbi Žnider Saba prodala hotel Alp v Bovcu.
1
"Majhna, a mogočna" Slovenija na 11. mestu najlepših dežel na svetu Turistični vodnik Rough Guides je sestavil novo lestvico 20 najlepših dežel na svetu. Na prvem mestu je pristala Škotska, Slovenija se je pristala v zlati sredini, lestvico pa zaokroža Vietnam.
100
Foto: Tržiške ulice tradicionalno zasedli šuštarji Prvo nedeljo v septembru so tržiške ulice tradicionalno zaživele v sejemskem vrvežu. 50. Šuštarsko nedeljo je zaznamovalo simbolično odkritje zmaja, ki spominja na nastanek mesta.
4
Ko se najbolj zaželene lokacije zapolnijo, turisti raziskujejo tudi okolico Letošnji velik porast števila turistov v Sloveniji se močno odraža tudi v tistih krajih, ki sicer po obiskanosti niso povsem pri vrhu.
3
Po Avstrijcih so si slovensko znamenitost prisvojili še Francozi Na družbenem omrežju je Štajerce vznemirila fotografija francoske turistične publikacije.
38
Kam ta konec tedna? Ljubitelji craft piva in kantrija, pozor! Semenj v Ribnici, festival kantrija v Ljubljani, živahne ulice v Mariboru, kar dva festivala craft piva. Prvi septembrski konec tedna bodo zaznamovali številni dogodki.
24
Izjemna turistična sezona kot izziv za prihodnost: kako postati destinacija za zahtevnejše? Iztekajoča se turistična sezona je, kot smo že poročali, postregla z odličnimi rezultati, vse bolj pa postaja jasno, da slovenski turizem nujno potrebuje bolj strateško upravljanje, so pristojni ...
40
Od oktobra trikrat tedensko iz Ljubljane v Kijev Adria Airways bo konec oktobra vzpostavila redno linijo poletov do glavnega mesta Ukrajine, Kijeva, ki bo iz Ljubljane dosegljiv trikrat tedensko.
14

Anketa: 31. oktober 2016 ob 15:45

Slovenija si želi postati kulinarična destinacija. Koga oz. kaj bi turistom izpostavili vi?

Ano Roš (Hiša Franko).
Tomaža Kavčiča (Zemono).
Janeza Bratovža (JB).
Igorja Jagodica (Strelec).
Brata Denk (Hiša Denk in Mak).
Kako domačo gostilno.
Nič od tega, Slovenija ne more postati kulinarična destinacija.
Arhiv
Kazalo