Novice
slice
Bled med kraji, ki kraljujejo na Instagramu
Glede na objave na Instagramu, 20. november 2017 ob 16:30 Slovenski turistični biser Bled se je znašel na seznamu destinacij, ki v zimskem času kraljujejo na Instagramu.
3
200 domačih in tujih vinarjev se predstavlja na festivalu vseh festivalov
2
17. november 2017 ob 11:08 Slovenski festival vin, ki bo potekal od 17. do 18. novembra, je ob svojem 20. jubileju v Ljubljani združil prek 200 vinarjev iz Slovenije in sveta.
Video: Pri Madridu bo zrasla največja umetna plaža v Evropi
26
15. november 2017 ob 09:12 Kot da Španija ne bi imela dovolj morja in plaž, so v državi začeli graditi velikopotezni projekt - ogromno letovišče Alovera Beach, katerega posebnost je, da leži v notranjosti, slabo uro vožnje iz ...
V središču Pariza oddaja stanovanj prek Airbnb le 120 dni na leto
20
14. november 2017 ob 19:12 Spletna platforma Airbnb, ki omogoča oddajo stanovanj, se je odločila, da bo tudi v francoski prestolnici omejila število dni, ko stanodajalec odda svojo nepremičnino.
Avstrijsko čudo sveta: lesena instalacija na vrhu gore Ötscher
32
12. november 2017 ob 12:09 Marketinški trik ali umetniški akt, so se spraševali avstrijski mediji, ko so se na spletu pojavile fotografije neobičajne lesene instalacije, ki jo je neznanec postavil na vrh 1893 metrov visoke ...
Video: Levstikovo pot od Litije do Čateža premagalo 15.000 pohodnikov Idilična jesenska pokrajina, prijazni domačini in pester zabavno-kulturni program so na pot od Litije do Čateža privabili množico pohodnikov, ki so se sprehodili po Levstikovih stopinjah.
4
V Postojnski jami pozdravili 38-milijontega obiskovalca V Postojnski jami so dočakali že 38-milijontega obiskovalca. V zlato knjigo obiskovalcev se je tokrat vpisal Valižan, ki je prejel tudi nagrado.
14
Foto: Spomeniki Leninu kot simboli komunizma in simboli revolucije Vladimir Iljič Uljanov - Lenin, simbol oktobrske revolucije in obraz Sovjetske zveze, si ni želel čaščenja ali kulta osebnosti, a je ta po njegovi smrti vendarle nastal.
10
Konec prestiža za velike križarke v Benetkah, odrinili so jih v pristanišče Marghera Gondolam in vodnim taksijem se nikoli več ne bo treba boriti za prostor pred ikoničnim Trgom svetega Marka z velikimi ladjami za križarjenja.
37
Po ropu 40 kitajskih turistov Kitajska poziva Francijo, naj zaščiti njene državljane Kitajska je Francijo pozvala, naj sprejme učinkovitejše ukrepe za zagotovitev varnosti kitajskih državljanov, potem ko je bila skupina 40 kitajskih turistov v Parizu napadena s solzivcem in oropana.
17
Firenška bazilika po smrti turista ponovno odprla svoja vrata Potem ko je pred dobrima dvema tednoma v Firencah umrl španski turist, na katerega je padel kapitel z enega od stebrov v baziliki Svetega križa, je ta znamenita zgradba iz 14. stoletja ponovno ...
Število tujih turistov v Sloveniji še naprej narašča Turistični delavci so v septembru našteli blizu 1,1 milijona turističnih prenočitev in več kot 458.000 prihodov turistov, kar je za sedem odstotkov več prenočitev in prihodov kot v enakem obdobju ...
19
Pozimi iz Ljubljane nova letalska linija v Kijev trikrat tedensko Adria Airways bo pozimi Ljubljano povezovala s 17 mesti, od tega 13 dnevno. Povečali so število tedenskih povezav, novost je digitalni vozni red in nova linijia v Kijev.
18
Počitniški naval na slovenska zdravilišča V slovenskih zdraviliščih med letošnjimi krompirjevimi počitnicami napovedujejo skoraj polno zasedenost. Pričakujejo predvsem družine, za katere so pripravili različne počitniške dejavnosti.
7
Pred poletom v ZDA vas lahko varnostnik povabi na pogovor Za potnike, ki letijo v ZDA, od danes veljajo ostrejši varnostni pregledi, ki lahko pomenijo kratke pogovore z varnostnimi službami ob prijavi na polet ali ob vkrcanju na letalo, celovit pregled ...
74

Anketa: 31. oktober 2016 ob 15:45

Slovenija si želi postati kulinarična destinacija. Koga oz. kaj bi turistom izpostavili vi?

Ano Roš (Hiša Franko).
Tomaža Kavčiča (Zemono).
Janeza Bratovža (JB).
Igorja Jagodica (Strelec).
Brata Denk (Hiša Denk in Mak).
Kako domačo gostilno.
Nič od tega, Slovenija ne more postati kulinarična destinacija.
Arhiv
Kazalo