Glasba
slice
New Order in nekoč njihov Peter Hook končno dosegli poravnavo
Konec dolgoletnega pravnega spora med manchestrsko zasedbo in njenim nekdanjim basistom, 20. september 2017 ob 18:19 Po več letih pravdanja je manchestrska zasedba New Order sporočila, da se je končno zaključila grenka pravna bitka z njihovim nekdanjim basistom Petrom Hookom.
Luis Fonsi bo v Zagrebu prepeval senzacijo, imenovano Despacito
9
19. september 2017 ob 15:48 Luis Fonsi, ki je poskrbel za glasbeno senzacijo, imenovano Despacito, bo 26. novembra nastopil v zagrebški Areni.
Lady Gaga prestavila koncerte na evropski turneji
1
18. september 2017 ob 16:17 Kronična bolezen (fibromialgija), zaradi katere Lady Gaga pogosto čuti bolečino v mišicah, je razlog, zakaj je glasbenica morala prestaviti koncerte na evropski turneji.
Foto: Rock in Rio privabil množico glasbenih navdušencev
18
17. september 2017 ob 17:33 Rock in Rio velja za enega izmed bolj odmevnih svetovnih glasbenih festivalov, ki s pestrim naborom glasbenih imen vsako leto privabi množico obiskovalcev z vsega sveta.
Zaradi uličnih nemirov bodo koncertne dvorane v St. Louisu samevale
17. september 2017 ob 12:39 V ameriškem mestu St. Louis je bilo zaradi uličnih nemirov odpovedanih več dogodkov - odpadel je tudi sobotni koncert legendarne skupine U2, prav tako ne bo nocojšnjega nastopa Eda Sheerana.
Začelo se je iskanje slovenskega predstavnika na Evroviziji v Lizboni Omar Naber bo dobil naslednika. RTV Slovenija je objavila javni razpis za sodelovanje na 63. tekmovanju za pesem Evrovizije, ki bo potekala med 8. in 12. majem naslednje leto v Lizboni.
27
Persons from porlock: V umetnosti je slovenščino težko resno jemati Persons from porlock je zasedba, ki si je s trdim delom letos prislužila nastop na enem največjih evropskih glasbenih festivalov, v zadnjem času pa v glasbenem prostoru odmeva predvsem njihovo ...
12
Nogomet zaznamoval kariero Petra Lovšina, košarka Pankrtov Pisalo se je leto 1978, ko so Pankrti v studiu Audiomark v Gorici snemali svoj prvi singel, košarkarska ekipa Jugoslavije pa je postala svetovni prvak.
9
Nick Cave in družba na evropske odre, Ljubljana (za zdaj) razprodana Nick Cave & The Bad Seeds s koncertom v Bournemouthu 24. septembra začenjajo svoj pohod po evropskih odrih, v sklopu katerega se bodo 30. oktobra spet ustavili tudi v Ljubljani.
6
ABBA se odpravlja na turnejo ... a ne čisto običajno Legendarna švedska skupina ABBA bo leta 2019 znova združila moči in se odpravila na koncertno turnejo ... a le v virtualnem svetu.
4
Lady Gaga napovedala začasno slovo od odrov Ameriška glasbenica Lady Gaga je svoje oboževalce užalostila z napovedjo, da načrtuje začasno slovo od odrov, saj bi se rada posvetila drugim projektom.
5
Posthumno izdan remiks pesmi Georgea Michela sproža mešane občutke Ameriški glasbenik in producent Nile Rodgers se je decembra lani umrlemu britanskemu popzvezdniku Georgeu Michaelu poklonil z remiksom Michaelove pesmi iz 90. let Fantasy, ki pa je pri oboževalcih ...
Thriller: kultni videospot je nastal, ker "je Michael hotel biti pošast" Thriller, eden od najbolj prepoznavnih, kultnih videospotov v zgodovini tega žanra umetnosti, ni nastal kot posledica kakega briljantnega umetniškega koncepta.
15
Foto: Brezkompromisno, Princess Nokia Princess Nokia je ena tistih performerk, ki ostaja zvesta svojim besedam in dejanjem. Ne zapravlja časa in ne zapravlja prav nič energije z ovinkarjenjem.
5
Jorja Smith: od službe v Starbucksu do statusa novega upa britanske glasbe 20-letno dekle iz Walsalla je trenutno ena izmed najbolj vročih izvoznih artiklov iz Otoka.
3

Nove note
link
Persons from porlock: V umetnosti je slovenščino težko resno jemati
12
15. september 2017 ob 07:51 Persons from porlock je zasedba, ki si je s trdim delom letos prislužila nastop na enem največjih evropskih glasbenih festivalov, v zadnjem času pa v glasbenem prostoru odmeva predvsem njihovo ...
Več novic ...
Anketa: 12. avgust 2017 ob 08:05

Kateri je vaš najljubši letni čas?

Pomlad.
Poletje.
Jesen.
Zima.
Arhiv
Kazalo