Iz sveta znanih
slice
Bill Gates: "Žal mi je za kombinacijo tipk Control-Alt-Delete"
Vodenje Microsofta prepustil drugim, 21. september 2017 ob 13:34 Bill Gates, soustanovitelj računalniškega velikana Microsoft, je na vprašanje, ali bi pri delovanju računalnikov tega podjetja kaj spremenil, odgovoril: "Da. To, da za zagon ne bi bilo treba ...
19
Halle Berry ljubi 16 let mlajšega Alexandra
12
20. september 2017 ob 19:40 Hollywoodska igralka Halle Berry ne skriva več svojega srčnega izbranca, fotografijo z njim je delila tudi na Instagramu.
Pazite, če/ko v spletni iskalnik vpišete "Avril Lavigne" ...
12
20. september 2017 ob 08:22 Poppevca Avril Lavigne in Bruno Mars sta se znašla na vrhu seznama zvezdnikov, ki pri spletnem iskanju privabijo največ virusov in škodljivih spletnih strani.
Nekdanje dekle obtožilo Ryana Phillippeja, da jo je brutalno pretepel
5
19. september 2017 ob 11:42 Manekenka Elsie Hewitt je proti svojemu nekdanjemu partnerju igralcu Ryanu Phillippeju vložila tožbo, ker naj bi jo ta domnevno brutalno pretepel in v navalu jeze celo potisnil po stopnicah.
Wayne Rooney dve leti brez vozniškega dovoljenja
5
18. september 2017 ob 17:28 Nekdanji kapetan angleške reprezentance Wayne Rooney je priznal, da je sedel pijan za volan. Sodišče mu je naložilo kazen.
Kevin Hart se opravičuje za skoke čez plot: Nisem popoln Igralec Kevin Hart se je ženi in otrokom javno opravičil, saj je bil tarča izsiljevanja s posnetki, ki namigujejo na novo afero.
19
Selena Gomez razkrila, da so ji presadili ledvico Selena Gomez je na Instagramu razkrila, da so ji poleti presadili ledvico, ki ji jo je darovala njena najboljša prijateljica, sicer igralka Francia Raisa.
12
Fergie in Josh Duhamel se po osmih letih zakona ločujeta Ameriška pevka Fergie in igralec Josh Duhamel sta sporočila, da se bosta po osmih letih zakona ločila, odločitev, da odideta vsak svojo pot, sta sprejela že na začetku leta.
9
Zvezdnik NBA-ja bo moral zaradi marihuane zavihati rokave v javno dobro Košarkarju ekipe Sacramento Kings iz severnoameriške lige NBA Zachu Randolphu se je uspelo izogniti zaporu, ki mu je grozil zaradi posedovanja marihuane.
10
Foto: Carey Mulligan - avgusta rodila, zdaj že delovno v Torontu Po zvezdniških krogih je završala novica, da je 32-letna britanska igralka Carey Mulligan pred kratkim, domnevno avgusta, rodila drugega otroka.
6
Foto: Zvezdniška hči Carys Douglas - bo model ali kirurginja? Na newyorški reviji Michaela Korsa so veliko pozornosti pritegnile zvezdniške gostje, med katerimi sta bili tudi Catherine Zeta-Jones in njena 14-letna hči Carys Douglas.
8
Foto: "Angelska" lepotica Behati pričakuje drugega otroka Behati Prinsloo, eden prelestnih angelčkov perila Victoria's Secret, in njen mož, glasbenik Adam Levine, sta sporočila veselo novico: na poti je njun drugi otrok.
1
Foto: Vse oči uprte v (dekolte) Halle Berry Halle Berry se je v sredo sprehodila po oranžni preprogi filmskega festivala v Torontu in dokazala, da pri 51 zlahka pomete s konkurenco tudi več desetletij mlajših kolegic.
16
Foto: Christian Bale znova nerazpoznaven - tokrat porejen za vlogo Cheneyja Za Christiana Bala je znano, da se res v celoti vživi v vlogo. Dobesedno.
13
Princ Harry končno predstavil Meghan kraljici Elizabeti Po dobrem letu zveze je britanski princ Harry svoje dekle, ameriško igralko Meghan Markle, končno predstavil še najvišji avtoriteti na britanskem dvoru - svoji babici, kraljici Elizabeti II.
4

Anketa: 12. avgust 2017 ob 08:05

Kateri je vaš najljubši letni čas?

Pomlad.
Poletje.
Jesen.
Zima.
Arhiv
Kazalo