Iz sveta znanih
slice
Harryju in Williamu na duši še vedno leži zadnji telefonski pogovor z Diano
Bliža se 20. obletnica Dianine smrti, 23. julij 2017 ob 17:05 Britanska princa William in Harry sta dvajset let po Dianini smrti razkrila, da sta z mamo govorila na dan njene smrti, telefonski pogovor pa ju še vedno teži, saj je bil (pre)kratek.
7
Britanska kraljica bo svoja darila postavila na ogled
8
23. julij 2017 ob 11:35 Na razstavi v Buckinghamski palači bo na ogled več kot 200 protokolarnih daril, ki jih je britanska kraljica Elizabeta prejela od svetovnih voditeljev, kot sta bila Nelson Mandela in John F. Kennedy.
Francoski predsednik bo v Elizejski palači sprejel Rihanno
8
23. julij 2017 ob 10:57 Pevka Rihanna se bo prihodnji teden srečala s francoskim predsednikom Emmanuelom Macronom, pogovor v Elizejski palači pa se bo vrtel okrog sofinanciranja izobraževanja držav v razvoju.
Foto in video: "Grozna dvojka" ni mit - tudi princeske popade trma
5
22. julij 2017 ob 17:50 Mala britanska princesa Charlotte, ki je maja dopolnila dve leti, očitno ni bila navdušena nad še enim poletom s starši in bratom Georgeem: na letališču je imela pravi mali napad trme.
Brooklyn Beckham novo dekle Madison že predstavil mami
7
22. julij 2017 ob 11:32 O romantičnem življenju najstarejšega izmed otrok para Beckham, Brooklyna, se po razhodu z igralko Chloe Grace Moretz ni veliko pisalo, zdaj pa je sveže zaljubljen.
Foto: Prikupni princ George praznuje četrti rojstni dan Ob četrtem rojstnem dnevu princa Georgea sta njegova starša William in Kate v javnost poslala novo uradno fotografijo.
16
Nekdanja zakonca Ben Affleck in Jennifer Garner: na vidiku sprava? Ben Affleck se je odpovedal sodelovanju pri Netflixovem projektu Triple Frontier, saj se želi osredotočiti "na svoje zdravje in družino".
1
Foto: Voščena Beyonce bolj kot sebi podobna Lindsay Lohan? Na družbenih omrežjih dviga prah voščena lutka Beyonce, ki po mnenju oboževalcev popdive ni niti približno podobna izvirniku.
4
Charlize Theron: "Krasen" nočni zmenek ob polni luni Charlize Theron, ki je pred dvema letoma razdrla zaroko s Seanom Pennom, spet hodi na zmenke: pred kratkim je preživela romantično noč z "zelo kul tipom".
15
"Zgrožena" Madonna ustavila dražbo Tupacovega pisma, hlačk in krtače Madonni je uspelo preprečiti prodajo pisma, s katerim ji je Tupac Shakur sporočil, da je romance med njima konec, in drugih osebnih predmetov, za katere trdi, da so ji jih ukradli.
3
Foto: Nasmejana Angela Merkel in zaspani princ George Britanska kraljeva družina je v okviru evropske turneje prispela v Berlin. To je prvi obisk vnuka kraljice Elizabete II. skupaj z ženo in otrokoma v Nemčiji, kamor so pripotovali iz Poljske.
8
Očitki o spolnih zlorabah in nasilju v "kultu" R Kellyja. Resnica ali zgolj "cena slave"? Ameriški glasbenik R. Kelly se je po dolgem času znova znašel na naslovnicah, a ne zaradi svoje glasbe, pač pa zaradi obtožb, da manipulira, psihično in fizično zlorablja skupino deklet in jih ...
7
Cristiano Ronaldo potrdil, da je na poti še četrti otrok Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je potrdil, da bo še četrtič postal oče – kot se je govorilo že nekaj časa, je namreč noseče tudi njegovo dekle, Georgina Rodriguez.
21
Ronaldova Ibiza: fantovski večer, poslovni sestanek in paparaci okoli jahte Poleti je Ibiza tradicionalno zbirališče zvezdnikov, ki si na ta sredozemski otoček pridejo napolnit baterije, te dni pa je tam v središču pozornosti nogometaš Cristiano Ronaldo.
9
Zvezdniški baby boom: po Sereni naraščaj oznanili tudi Jessica Alba, Bar Refaeli ... Hollywoodske štorklje imajo oziroma bodo imele v naslednjih mesecih precej dela – zadnji v vrsti znanih, ki pričakujejo naraščaj, so Mindy Kaling, Topher Grace in Jessica Alba, ki se bo razveselila ...
4

Anketa: 8. junij 2017 ob 09:29

Imate že rezerviran poletni dopust?

Da, rezerviral/-a sem ga že pred meseci.
Ravno v teh dneh se bom odločil/-a.
Ne, to vedno storim tik pred zdajci.
Letos si ne bom privoščil/-a poletnega dopusta.
Arhiv
Kazalo